Adv. & Stuff

Târg de chilipiruri & something more!

By | 08.09.2015 | 1 Comment

Ştiţi ce a avut loc la ediţiile anterioare ale târgului de chilipiruri şi am uitat să scriu? Ar trebui să-mi fie ruşine, ştiu… Dar încerc să dreg situaţia spunându-vă acum. Mai bine mai târziu decât niciodată, nu-i aşa? Ei, bine, situaţia stă astfel: dacă nu ai nevoie de bani pentru a investi în alte articole vestimentare, alte accesorii, alte whatever-you-want, dar vrei totuşi să faci loc în şifonier şi nu ai habar cui să-i donezi teancurile de haine… fetele cochete care au organizat Târgul de chilipiruri au un stand special pentru donaţii (haine şi rechizite în cea mai mare parte). Toate aceste hăinuţe şi rechizite ajung la oameni din portofoliul Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Târgovişte.

Dacă doreşti însă să participi la eveniment şi să vinzi haine, accesorii, tablouri, pantofi, cutii de bijuterii, parfumuri ş.a.m.d., te poţi înscrie la fel ca şi până acum la adresa de e-mail mihaela_csm@yahoo.com. Târgul de chilipiruri va avea loc în aceeaşi grădină frumoasă de la BarOn Bar, acolo unde este şi o trambulină pentru copiii năzdrăvani pe care părinţii doresc să-i lase să se zbenguie şi să-şi consume bateriile 😀

Eu, heh, o să vin să-mi fac plimbarea ca şi până acum, cu câţiva lei în buzunar, dornici să mă părăsească.
Ne vedem acolo!

Când şi unde?
Sâmbătă, 12 septembrie 2015, orele 10:00-19:00
La BarOn Bar, str. Justiţiei, nr 7, Târgovişte, în spatele liceului Economic… fosta locaţie „La Scriitori”.

FB page: fb.com/TargdeChilipiruri

UPDATE: Din cauza ploii, evenimentul se dacalează cu o săptămână. Aşadar, dacă încă nu v-aţi înscris pentru a vă expune lucruşoarele, mai aveţi la dispoziţie încă o săptămână. Ne vedem în grădina de la BarOn Bar pe 19 septembrie! Pupici!

Targ de chilipiruri

One Comments

  • Reply

    Alina M.

    08/09/2015

    Foarte interesanta initiativa!

Leave a Reply