Adv. & Stuff

Te gândeşti să îţi pregăteşti maşina pentru iarnă? Ia în considerare bateriile auto Bosch şi bucură-te de performanţele maşinii tale!

By | 04.10.2015 | 0 Comment

audi-r8-prior-design-9

Orice sofer profesionist trebuie sa fi auzit macar o data despre capacitatile extraordinare pe care acumulatorii auto Bosch le demonstreaza de fiecare data cand sunt folositi. Fie vara, fie iarna, aceste baterii vor ajuta masina sa functioneze la cele mai inalte standarde, astfel incat tu sa eviti neplacerile cauzate de pornirea greoaie a automobilului, precum si alte stricaciuni atat de des intalnite atunci cand termperaturile de afara sunt total neprielnice.
Marca Premium a producatorului german, bateriile auto Bosch vor multumi si cele mai exigente cerinte, fiind potrivite atat pentru masinile mici, care nu au nevoie de sarcini electrice foarte mari, precum si pentru automobilele de mare putere, unde este necesar sa existe un acumulator pe masura.

Cum stii care este bateria marca Bosch potrivita masinii tale?

Una dintre principalele probleme intampinate de toti soferii auto este alegerea corecta a acumulatorului. Si acest lucru nu este intamplator, daca stam bine sa ne gandim, asta pentru ca fara sa ai parte de o parere avizata, e cam greu sa ghicesti nevoile masinii. Pentru a-ti fi mai usor, iata corespondentii corecti ai fiecarui tip de baterie Bosch:

  • Acumulatorul auto Bosch S3 este cea mai economica solutie pentru soferi, fiind destinata, in prealabil, masinilor vechi; mai ieftina la Neobat decat alte modele, aceasta baterie Bosch nu isi pierde din calitatile cu care producatorul german si-a obisnuit toti clientii;
  • Bateria auto Bosch S4 se bucura de o mare popularitate, asta pentru ca este foarte versatila, fiind potrivita atat pentru masinile europene, cat si pentru cele asiatice;
  • Acumulatorul de la Bosch S5 are aceeasi calitate de a fi extrem de versatila si mai ales foarte rezistenta, datorita aliajului de argint care este folosit in componenta sa. Acest tip de baterie se va potrivi pe orice masina, indiferent de puterea ei;
  • Bateriile Bosch S6 sunt incontestabil cele mai puternice din aceasta gama si foarte apreciate de expertii in domeniu, acest lucru fiind perfect demonstrabil datorita tehnologiei de fabricatie AGM (Absorbent Glass Mat), care ii ofera putere acumulatorului.

Lasa expertii sa iti monteze bateria auto Bosch

Chiar daca este noua, acest lucru nu garanteaza ca bateria marca Bosch va rezista foarte mult. Atata timp cat nu este montata corect, astfel incat sa fie respectate toate principiile si conditiile, s-ar putea sa te trezesti ca acumulatorul tau nu da randamentul la care te-ai fi asteptat. In ajutorul tau vin magazinele online cu servicii ireprosabile, precum Neobat, cu o echipa care este pregatita sa iti sara in ajutor la greu. Imediat cum comanzi una dintre bateriile Bosch pentru masina, echipa Neobat se va deplasa direct la domiciliu, oferindu-ti asistenta gratuita si montaj profesional. Atata timp cat esti din Bucuresti sau din judetul Ilfov, te vei putea bucura de acest avantaj.

Pregateste-te de anotimpul rece si echipeaza-ti masina corespunzator! Alege marca germana Bosch, pentru a fi sigur ca nu vei fi dezamagit de capacitatile masinii tale si ca, inclusiv in momentul in care temperaturile scad sub nivelul de inghet al apei, masina va porni la prima cheie.

Te gândeşti să îţi pregăteşti maşina pentru iarnă? Ia în considerare bateriile auto Bosch şi bucură-te de performanţele maşinii tale! neobat.ro

Leave a Reply