Cărţi

Te invit la o lansare de carte + audiobook!

By | 29.11.2015 | 2 Comments

Stai, că nu ştiu cu ce să-ncep. Şi totuşi am făcut-o. Am început cu stângul, aparent, dar o să termin cu dreptul. Pinky promise!

Diana Solomon a făcut o semilună cu palma şi s-a apropiat de urechea mea. Mi-a şoptit nişte chestii tentante, chestii pe care îmi fac curaj şi le împart cu voi. Ştie cât de mult îmi plac cărţile şi mi-a băgat sub nas vestea că Editura ACT şi Politon lansează cartea „Tata este gras”, semnată de autorul Jim Gaffigan (artist de stand-up comedy). Am rumegat ideea şi am procesat ubicuu informaţiile următoare…

Jim este tatăl a 5 copii. Cinci, nu unul! CINCI! Dacă mulţi ştiu deja cât e de greu să creşti un singur copil şi să-l educi în acelaşi timp, atunci imaginează-ţi cum o fi să înmulţeşti activitatea cu cifra 5. Chiar şi Diana Neaţă vorbeşte despre cât de incredibil de grea trebuie să fie meseria de părinte când ai de antrenat o echipă de baschet. Fără rezerve, totuşi.

Ştii care-i partea şi mai frumoasă? Faptul că autorul scrie experienţa lui de tată a cinci copii într-un stil umoristic. Va fi amuzant de citit pentru o mămică dar şi pentru persoane care încă nu au copii. Va fi amuzant de ascultat pentru tătici, căci cei de la Editura ACT şi Politon lansează, o dată cu cartea, şi audiobook-ul. Aşadar, fă-ţi timp să mergi la lansare! Va avea loc pe data de 8 decembrie, începând cu orele 19:00, la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25) şi va include şi un moment de stand-up susţinut de actorul Radu Gheorghe şi de invitaţii săi.

afis event tata este gras

Dacă nu ai timp să ajungi sau dacă eşti din alt oraş şi nu poţi, aruncă o ureche pe fragmentul de mai jos din audiobook-ul „Tata este gras”. Apoi aşteaptă să fie lansată cartea, în format tipărit sau audio, şi citeşte-o! Poţi să o iei pentru tine sau pentru un cuplu cu simţul umorului. Asta aşa, că poate nu ştiai ce să le iei prietenilor tăi cadou de sărbători.

Mai multe detalii despre lansare şi nu numai găsiţi pe site-ul revistei Flawless şi pe pagina de FB a evenimentului – fb.com/events/199730533696207

2 Comments

 • Reply

  Hapi

  29/11/2015

  In sfarsit altceva, adică alt fel de carte :). Si ideea de audiobook îmi place.

  • Reply

   Ioana Radu

   30/11/2015

   Si pe mine ma incanta ideea de audiobook. Mi se pare buna de ascultat dimineata in bucatarie, inainte de munca, sau in dormitor in timp ce ma imbrac, sau in casti in autobuz :D.

Leave a Reply