The Lazy Song

Pentru a nu ştiu câta oară pe acest blog, pentru că-l iubesc, nu de alta… chiar el: Peter Gene Hernandez (cunoscut drept Bruno Mars).
Albumul său de debut încă este pe poziţia 3 în top Billboard, ceea ce e de apreciat. De altfel, Bruno Mars a fost nominalizat pentru 7 premii Grammy (gâştigâd la una din categoriile la care a fost nominalizat).
Cel mai nou videoclip al său este realizat cu buget redus şi e GENIAL! Uite că se poate!

4 comments on “The Lazy Song”

 1. adizzy says:

  this is so funny!

 2. Andrei says:

  Aviz artistilor romani care se plang ca nu au bani de videoclipuri :D Inchiriaza o camera, prosteste-te si vezi ce iese :))
  Hai, toata lumea sa inceapa sa dea din cap si sa cante “Today I don’t feel like doing anything, I just wanna lay in my bed, don’t feel like picking up my phone, so leave a message at the tone, ’cause today I swear I’m not doing anything”. Cred ca e imnul fiecarei dimineti :))

 3. Vlad says:

  imnul fiecarei dimineti e “wake up fucked up” de la grips&tonic(louie fuckin’ knuxx) si imnul fiecaarei zile e “nah man, fuck it” de la aceiasi mirobolanti artisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>