Ți-a trecut prin minte să-ți cumperi dronă?

drona

Dacă mă mai uit la multe vloguri în care apar cadre trase cu drona cred că o să ajung să vreau să-mi iau o astfel de jucărie (mai în glumă, mai în serios). Deși aceste gadget-uri au câștigat destul de mult teren în ultimii doi ani la noi în România, că vedem inclusiv copii cu drone de jucărie, ele nu sunt încă achiziționate la scară largă, însă am o vagă senzație că se va întâmpla cu ele așa cum s-a întâmplat cu DSLR-urile. Adică la început vom vedea drone cu cameră doar la cei care se ocupă cu filmări profi (baluri, gale, nunți, evenimente în aer liber și chiar și vlogging), iar câțiva ani mai târziu un procent semnificativ dintre cei pasionați de video își vor dori să investească într-o dronă, fie ea dronă profesională sau nu. Desigur, 99% dintre doritori vor căuta pe internet dronă la preț avantajos ori grupuri de cuvinte similare. Și vor fi mai mult sau mai puțin norocoși, depinzând mult și de magazinul din care vor alege să facă achiziția.

Eu cea mai recentă jucărie foto&video mi-am luat-o de la F64 și sunt super mulțumită atât de produs, cât și de sprijinul pe care mi l-au oferit pentru a mă înscrie într-o campanie de cashback (adică să primesc înapoi o parte din valoarea aparatului, bani ce urmează să-mi fie livrați direct în cont). Deși nu ținea de ei să mă ajute să mă înscriu în acea campanie și să-mi iau înapoi 150 de lei, au fost super super drăguți și m-au ajutat să rezolv cu toate actele necesare. Jos pălăria pentru ei! Au și produse bune, cât și personal și asistență pe măsură. Chiar recomand cu drag magazinul F64 atunci când e vorba de investiții ce țin de foto&video.

Revenind la drone, admit că am tras cu ochiul la preșurile celor profesionale. Damn! Nu-mi permit eu o dronă Phantom 4 Pro, dar e absolut genială pentru cine se ocupă de evenimente, astfel că investiția se amortizează în timp. Pentru mine, care nu scot bani din video, ci fac asta mai mult de plăcere și doar pentru mine (rar și pentru canalul de youtube), nu se merită să-mi iau o astfel de dronă. Dar pentru cine lucrează pe partea de video la event-uri… it’s a must! ;) Să vedeți voi de n-o să aibă o grămadă de oameni drone în următorii câțiva ani, așa că atunci când vă hotărâți să optați pentru o dronă cu cameră, indiferent de bugetul stabilit, încercați să cumpărați dintr-un magazin de încredere, așa cum este F64. Pe mine chiar m-au ajutat mult cei de acolo, iar jucăria Canon cumpărată recent nu este prima pe care mi-o achiziționez din magazinul lor. Din proprie experiență chiar recomand cu drag F64.

2 comments on “Ți-a trecut prin minte să-ți cumperi dronă?”

  1. Magazinul F64.ro mi se pare cel mai bun in ceea ce priveste gadgeturile de tip foto/video. Am vazut si eu ca au adus intre timp drone, ceea ce ma bucura nespus! Astept cu nerabdare sa inceapa Black Friday, deoarece sunt setat sa imi cumpar primul meu DSLR si sa incep o noua pasiune… ca m-am cam saturat sa stau in pat cu laptopul in brate toata ziua. :(

    Te astept sa vii si pe la mine pe blog :p
    http://www.alexandrupanait.com

  2. la nunta cumnatei mele, tipul care se ocupa de filmare si poze a venit si cu o drona si a filmat foarte frumos cand am iesit din biserica. eu nu stiu daca mi-as lua drona, dar sotul meu stiu ca ar tropai de fericire daca ar primi una cadou. Sa vedem daca e cuminte pana la Craciun, poate ii pun o vorba buna la Mos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>