Adv. & Stuff, Women's World

Ţinute girly pentru zile de iunie

By | 30.05.2016 | 8 Comments

Ştiu că unele fete par să se fi născut feminine. De parcă fustele, rochiile şi rochiţele au fost inventate pentru ele. Mai ştiu că eu nu fac parte din categoria asta. N-am ştiut să fiu fetiţă, iar uneori abia dacă mă comport ca atare. Însă de câteva luni ceva a făcut click şi am început să fiu o versiune mai bună a mea, o versiune care îmi doream să fiu dar pentru care nu făceam niciun pas. Într-un final am făcut. Într-o zi un pas, apoi încă unul, iar acum mi se pare uşor să fiu lady like şi aşteptam cu nerăbdare să vină căldura şi să încep să port fustiţe.

Sunt adepta fustelor de toate lungimile. Lungi, midi, scurte or whatever. Chestia interesantă este că am descoperit recent două fuste scurte simpatice. De fapt este una singură, dar disponibilă pe roz şi pe albastru marin. Cum am ajuns să dau de ele? Am citit pe blogul Danei Rogoz despre un concurs în colaborare cu TeX. Iniţial nu voiam să particip, ci doar să citesc materialul, să mă uit la outfit-urile pe care le-a realizat folosind produse din noua colecţie de la TeX Carrefour şi să răsfoiesc şi eu online produsele din colecţia respectivă. Însă mi-au plăcut aşa de mult încât am realizat în gând nişte combinaţii şi mi-am spus ulterior: De ce să nu le pun şi pe blog?

Aşadar, uite ce a ieşit:

outfit tex ootd

Ideea concursului era să realizez o ţinută folosind 2-3 produse din noua colecţie TeX Carrefour. Însă am găsit fustiţa respectivă iar imaginea era cu ambele variante de culori. N-am putut să o tai în aşa fel încât să se vadă frumos, aşa că am ales să le folosesc pe amândouă şi să realizez un outfit cu fiecare dintre ele. A trebuit să mă limitez la 3 produse pentru fiecare outfit, căci acestea erau regulile concursului.

1. tricou, fustă roz şi espadrile
Eu am o problemă cu rozul. Nu pot să mă vindec de el :)). Iar espadrile n-am nicio pereche, chiar dacă de vreo doi ani îmi doresc să-mi cumpăr. De aceea am profitat de ocazie şi le-am folosit pentru acest outfit. Poate anul acesta o să-mi cumpăr în sfârşit o pereche.

2. tricou, fustă albastru marin şi geantă
O combinaţie casual-elegantă. Mi se pare că această combinaţie aş putea să o port şi eu, dar şi mama. Sunt unele chestii care nu ţin cont de vârstă, ceea ce înseamnă că pot fi purtate timp îndelungat. A început să nu-mi mai placă să cumpăr an de an articole vestimentare care se demodează foarte repede. Mă orientez mai mult către piese pe care le pot purta mai mult timp. Am devenit mai practică.

Ţie care dintre cele două combinaţii îţi place mai mult? 😀

8 Comments

 • Reply

  Mihaela

  30/05/2016

  Si eu am o problema cu rozul asa ca aleg varianta 1. 🙂

 • Reply

  cristina dragomir

  30/05/2016

  Nu pot sa le aleg pe amandoua? Eu as zice ca pot pentru ca preturile la hainele Tex sunt foarte mici. Daca nu pot, o aleg pe cea cu geanta rosie.

  • Reply

   Ioana Radu

   30/05/2016

   Am intrebat de una singura pentru ca, in cazul in care o sa achizitionez cateva produse, sa ma rezum la un singur outfit 😀

 • Reply

  ștefania

  31/05/2016

  Și eu optez pentru prima ținută,cea roz.

 • Reply

  Teodora

  31/05/2016

  In problema espadrilelor am luat intr-un final atitudine si am comandat o pereche de pe asos. Partea proasta e ca am facut livrarea prin posta romana si ar fi trebuit sa primesc aviz de pe data de 25 🙁
  Succes la concurs! :*

  • Reply

   Ioana Radu

   31/05/2016

   Multumesc, Teodora! Sper sa vina coletul cat mai repede si sa te bucuri de ele!
   Abia astept sa imi iau si eu o pereche. Am mai avut tentativa asta o data, le probasem si am zis ca ma duc sa mi le iau dupa ce ma hotarasc (nu eram sigura daca le vreau si nu imi doream sa ajung cu ele acasa si sa imi para rau). Cand m-am intors sa le iau, nu mai aveau marimea mea.

 • Reply

  Diana Solomon

  01/06/2016

  ah, ce-mi place colajul tău <3

  • Reply

   Ioana Radu

   01/06/2016

   Multumesc! ^_^

Leave a Reply