Diverse

Ţinute office pentru cele mai pretenţioase dintre noi

By | 25.08.2015 | 4 Comments

Întotdeauna am avut o problemă cu sacourile. Ori nu găseam un model care să îmi placă, ori nu găseam mărimea potrivită (XS, dar uneori se potriveşte şi S, depinde de producător). Da, sunt şi mofturoasă, ceea ce face ca “în căutarea sacoului perfect” să fie o adevărată provocare.

Multă vreme am evitat să mă vait pe această temă. Am crezut că ori sunt probleme general valabile (că poate o grămadă de alte persoane au probleme cu mărimile şi/sau gusturile), ori sunt eu extrem de ghinionistă. Dar cum varianta a doua suna mult prea egocentric, ceea ce nu-i genul meu, sigur problema mea era şi a multor alte fete/femei. Mi s-a confirmat de fiecare dată când am prins curaj să mă vait că nu reuşesc să găsesc ceea ce vreau, iar uneori, de nevoie, vin acasă cu sacoul nepotrivit. Da, de nevoie, că pe cel vechi îl pătasem, iar alte două deja nu mai erau „la modă”.

Cum am descoperit magazinul potrivit?
De voie, de mofturi, de una-alta m-am văitat ca tot omul. Iar una dintre fetele care m-au auzit mi-a spus că ea îşi cumpără toate sacourile şi pantalonii pentru serviciu dintr-un magazin online. De când îl descoperise cumpăra exclusiv de acolo tot ce ţine de costume / ţinute office. De curioasă evident am căutat şi eu ShopAmor şi chiar am găsit câteva-mai-multe produse potrivite pentru mine şi mofturile mele 😀

costume, sacou 02

Sacourile, de exemplu, există în foarte multe variante. De la elegante până la casual, de la sacouri colorate până la sacouri negre, atât cu croieli clasice cât şi modele stylish. Plus că au mai multe opţiuni de materiale, ceea ce mie mi s-a părut grozav. Colega mea şi l-a cumpărat pe cel gri din imaginea de mai sus. Vine bine şi pe mine, dar momentan am nevoie de unul negru şi sunt indecisă între două modele. Deşi cred că cel cu model din piele pe rever îmi place mai mult. Tu ce zici?

costume, pantaloni 01

Pantalonii pentru costum sau pentru orice altă ţinută prezentabilă sunt mai grozavi decât puteam să cer. M-am îndrăgostit de două perechi din gama Bonelli. Îmi place croiala, îmi plac materialele, culorile… şi mi-ar plăcea să-i adaug în coşul de cumpărături. De ce n-am făcut asta încă? Păi… vara e pe sfârşite, vacanţa mea se apropie, banii cu care mă întorc de acolo sunt cu semnul întrebării… Şi poate când mă-ntorc găsesc un GiftCard pe birou 😀 da, i really like this part, magazinul de care v-am vorbit, ShopAmor, are această opţiune. Adică pot să comand un giftcard când nu ştiu ce să-i cumpăr mamei cadou, sau când suntem în pană de idei cu şefa… Sau să cumpere altcineva pentru mine :D.

4 Comments

 • Reply

  Catalina

  26/08/2015

  Cunosc problema cu marimile… Si eu port tot S.
  E primul care se vinde, de aceea e greu sa-l gasim pe stoc.

  • Reply

   Ioana Radu

   27/08/2015

   Da, e adevarat, ca acelasi lucru imi spun si vanzatoarele cand cer marimea 35-36 la incaltaminte. Marimile mici sunt primele care se vand.

 • Reply

  Mirabela

  27/08/2015

  Imi place foarte mult sacoul gri! Ma corupi si pe mine? Am intrat pe site si am vazut ca sunt reduceri la multe produse. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez ca iar cheltui banii :))

  • Reply

   Ioana Radu

   27/08/2015

   Aceeasi dilema o am si eu :))

Leave a Reply