Women's World

Ținute pentru Revelion de la GLAMI – clasice, extravagante sau atipice

By | 27.12.2020 | 0 Comment

Celebra întrebare “Ce facem de revelion?” a luat anul acesta o întorsătură ciudată, de parcă ar fi pusă mai mult ironic. Deși, la drept vorbind, sunt permise călătoriile în perioada aceasta și prin urmare putem petrece alături de câțiva prieteni la o cabană sau într-un apartament de lux ori cameră de lux dintr-un hotel, de ce nu, chiar la malul mării… Să zboare dopul sticlei de vin spumant în același timp în care valurile reci și întunecate ale mării se lovesc pentru a mia oară de nisip. Să încheiem anul acesta / capitolul acesta din viața noastră cu gând de mai bine, cu speranța că va trece la un moment dat totul, și pandemie și dureri și tot ce ne mai frământă acum, și vom fi din nou în cea mai bună formă. Și chiar de stăm acasă de revelion, tot mai cred că o postare cu ținute pentru revelion se cade să fie scrisă.

Să lăsăm plânsul de milă pentru alții și să ne concentrăm pe ce avem acum, pe cât de departe am ajuns și să sărbătorim toată munca și dedicarea noastră, mai ales din acest an atipic. Fie că ținuta de revelion va fi o pijama din catifea verde smarald și o pereche de cercei glam, fie că va fi o rochie roșie de la GLAMI, important este să ne simțim bine. Să avem încă un revelion frumos, să ne setăm alte câteva etape realizabile pe care să le atingem în noul an, să sărbătorim în funcție de ceea ce înseamnă asta pentru fiecare dintre noi. Pentru că putem, desigur, să sărbătorim la un serial bun, din confortul propriei locuințe.

Cele mai bune cumpărături pentru sărbătorile de iarnă de pe www.glami.ro

Trening din catifea verde smarald și cercei glam

trening catifea verde smarald revelion 2020 2021

E posibil ca varianta aceasta de outfit extrem de lejer să fie laitmotiv-ul acestui revelion. Cât mai comod, dar fără a uita de materialele prețioase precum catifeaua și fără a uita să purtăm ceva strălucitor, așa cum este o pereche de cercei cu pietricele albe.

Rochie casual-elegantă și mici accesorii

rochie scurta casual eleganta revelion 2020 2021

O rochie scurtă verde din bumbac sau una roșie cu mâneci lungi, ambele purtate cu mici accesorii și șosete până la genunchi, sub forma unor ținute atipice, adaptate pentru confortul din propria locuință, dar fără a pierde din vedere că trecem cu stil în noul an. Multe astfel de rochii se găsesc căutând reduceri rochii pe net sau mergând direct la secțiunea de rochii de pe site-ul GLAMI.ro. Acesta nu este un magazin online, ci un motor de căutare pentru haine, încălțăminte și accesorii, astfel încât să ne fie cât mai ușor să găsim piesele de care avem nevoie pentru ținutele pe care ni le imaginăm. A fost fondat în anul 2013 pentru a ne ajuta pe segmentul de fashion în privința căutărilor produselor perfecte și are implementată și funcția de căutare prin imagini (adică putem încărca o imagine cu un outfit și ne arată produsele găsite pe internet pe care le putem cumpăra pentru a forma ținuta respectivă).

Rochie elegantă și pantofi cu toc

rochii de seara elegante revelion 2020 2021

Hell, yeah! Pentru acelea dintre noi care au ocazia să sărbătorească trecerea în noul an într-o locație specială, o rochie elegantă și o pereche de pantofi superbi cu toc cui par să fie must have. Anul acesta mai mult ca oricând, pentru că pandemia ne-a tot ținut departe de multe evenimente. E timpul să scoatem la plimbare perechea frumoasă de stiletto sau, ce de nu, să începem anul cu o achiziție nouă de pantofi.

Fustă midi și pulover

outfit lejer fusta midi si pulover revelion 2020 2021

Dacă vreți să ne întoarcem în zona ținutelor casual elegante, dar să ieșim din sfera clasicului, putem opta pentru o fustă midi din tulle cu dantelă și un pulover tricotat. Nu uitați, nici în acest caz, de accesorii. Un colier cu pandantiv sau o pereche de cercei sau o brățară supradimensionată. Less is more. Dar important e să purtăm bijuterii pentru că ele întregesc ținutele pe care le purtăm. Multe fuste și multe pulovere frumoase găsim la reduceri online.

Personal, pentru revelionul de anul acesta mi-am achiziționat o rochie scurtă cu paiete aurii și intenționez să o port acasă. Nu vreau să mă complac, nu vreau să-mi iau adio de la rochii în ciuda faptului că stau acasă, iar pe partea de confort am avut totuși grijă să nu fie o rochie rigidă, ci una în care să pot sta lejer să mă uit la Homeland în noaptea dintre ani. Și plănuiesc ca în prima zi a anului 2021 să îmi cumpăr de pe net o altă rochie, ca să încep anul cu dreptul, având grijă de mine. M-am tot dat la o parte anul acesta, care tocmai se încheie, și vreau să recuperez. 😉

Cheers! Sper ca 2021 să fie un an fantastic și plin de surprize frumoase pentru noi toți cei care le merităm!

Leave a Reply