Adv. & Stuff

Toamna asta se poartă tenul sănătos • Află cum poți depăși cele mai comune probleme ale pielii

By | 08.10.2020 | 0 Comment

[comunicat de presă]

Aerul răcoros, puloverele, prăjiturile cu aromă de dovleac și coloritul frunzelor sunt semne clare că toamna a sosit oficial. Cu toate acestea, vremea și natura nu sunt singurele lucruri care se schimbă pe măsură ce lunile de toamnă își fac apariția. Și pielea noastră este supusă unor modificări. Odată cu succesiunea anotimpurilor, aceasta se confruntă cu factori externi, fiind nevoită să se adapteze la schimbările din mediul înconjurător.

Pentru că Life Care® își dorește să aibă întotdeauna grijă de sănătatea și frumusețea ta, ți-a pregătit o listă cu cele mai frecvente probleme ale tenului și produsele salvatoare concepute din ingrediente naturale.

Uscarea excesivă a tenului

Aerul și vântul aspru care își fac apariția odată cu sezonul tomnatic îți pot influența pielea să se usuce, sensibilizând-o. Deoarece tenul tău devine mai sensibil în aceasă perioadă, este posibil să observi pete de roșeață sau chiar uscăciune.

Unul dintre cele mai grave simptome cu care te poți confrunta este crăparea pielii. Dacă pielea ta devine prea uscată și nu obține hidratarea de care are nevoie, aceasta poate conduce la crăpături pe față sau pe buze care sunt adesea dureroase. Aceste fisuri ale tenului cresc riscul de a permite bacteriilor să pătrundă, ceea ce poate provoca infecții.

În acest caz, modalitatea cea mai simplă și sigură de a evita uscarea excesivă a tenului este hidratarea intensă a acestuia. Bineînțeles, acest lucru nu înseamnă să folosești cea mai grasă cremă, ci să alegi produsul potrivit ție! Magic Elixir cu uleiuri BIO Biotissima® reprezintă un mix de ingrediente active ce au menirea să restabilească echilibrului natural, să crească elasticitatea pielii, oferind o hidratare intensă. Cu textura sa ușoară și fină ca o mătase are o acțiune instantă de protejare și reparare. Printre uleiurile conținute se numără Uleiul de migdale dulci Bio, bogat în vitamine, minerale, antioxidanti și numeroși acizi grași, hrănind și hidratând intensiv, Uleiul de jojoba Bio care conține vitamina E și minerale naturale, îngrijind și protejând împotriva radicaliilor liberi și extractul de rodie cu un efect antioxidant ce acțiunează asupra liniilor fine.

În plus, formula de uleiuri BIO pe care o conține, este creată special și pentru îngrijirea părului uscat și deteriorat, oferindu-i protecție și hidratare.

Aspectul „flaky” al tenului

Pentru că pielea devine uscată, iar celulele încep „să se desprindă”, toamna tenul are tendința de a arăta „flaky”, fără strălucire, tern și cu un aspect deloc fresh. Exfolierea este regula numărul 1 pentru pielea sănătoasă, tânără și radiantă indiferent de anotimp.

Pielea noastră se află în mod constant în procesul de producere de noi celule. Datorită diferiților factori, cum ar fi elementele naturii (soare, vânt, praf), stres, starea hormonală, produția celulară încetinește și, ca urmare, există o acumulare de piele uscată, decolorată, moartă la suprafață. Exfolierea este procesul de îndepărtare a celulelor moarte de pe suprafața pielii. Nu numai că exfolierea îndepărtează celulele moarte ale pielii, curăță și minimizează porii, netezește suprafața tenului, îndepărtează petele pigmentare, dar și pregătește pielea pentru absorbția optimă a tratamentelor hidratante și de anti-îmbătrânire.

exfoliant

Exfoliantul pentru față și corp cu acid hialuronic și ulei de cânepă Kräuter® conține cristale de zahăr învelite cu acid hialuronic, ulei de cânepă, ulei de migdale și vitamina E care îndepărtează celulele epiteliale moarte și hidratează intens pielea, lăsând-o fină la atingere. Acidul hialuronic, ingredientul minune pentru piele, hidratează, previne îmbătrânirea prematură și redă elasticitatea, reducând liniile fine apărute în special din cauza lipsei apei de la nivelul epidermei.

Exfolierea este critică pentru sănătatea oricărui tip de piele. Pielea uscată, grasă, sensibilă, predispusă la acnee sau normală, toate pot beneficia de exfoliere. Metoda și frecvența vor depinde de starea și sensibilitatea pielii. Cu puțin ajutor din partea unor produse eficiente, chiar și în sezonul rece, tenul tău va arăta impecabil!

Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale și vegane. În plus, numeroase publicații precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street și altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

Înființată în 2005, Life Care®, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care®, cât și online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Leave a Reply