Adv. & Stuff

Top 3 cele mai utile accesorii pentru smartphone!

By | 08.10.2015 | 4 Comments

accesorii smartphone Vetter Top 3 cele mai utile accesorii pentru smartphone!

Mă învârt în jurul cozii în încercarea de a recunoaşte, în primul rând faţă de mine, necesitatea accesoriilor pentru telefoanele mobile. Aş fi zis importanţa lor, dar acesta-i un criteriu în funcţie de care ne raportăm diferit, aşa că am ales să mizez pe necesitate, fiind cât de poate de clar un aspect important. Deşi sunt la curent cu aproximativ tot ce mişcă în materie de gadget-uri, sunt touşi o fire mai… old school. Nu-mi cumpăr un moft dacă scopul este doar să cheltui bani. Îl cumpăr dacă este util, necesar. Aşadar, iată care sunt cele mai utile accesorii pentru smartphone:

1. Bateria externă

Mai e nevoie să-ţi spun de ce ai nevoie de o baterie externă? Oricât de şmecher ar fi smartphone-ul tău, un astfel de accesoriu te scapă de stres în multe situaţii. E vorba şi de viaţa de zi cu zi, când statusul bateriei telefonului licăre cu roşu şi luminozitatea intră pe modul Power Saving, dar e vorba şi de momentele în care pleci în vacanţă, când stai în cort şi vrei să te amuzi de o chestie de pe youtube sau eşti pe plajă şi în locul revistelor glamour alegi să-ţi citeşti bloggerii preferaţi. E vorba de toate acele momente în care te distrezi şi ai nevoie şi de telefon, dar şi de cazurile în care te plictiseşti teribil. Eu am un Allview P6 Energy, cu bateria încorporată de 5000 mAh, mă ţine cam o săptămână, dar tot mi-am cumpărat o baterie externă Vetter (roz, evident 😉 ), că nu se ştie niciodată când plec cu cortul sau, who knows, când vreau să-l ajut pe bloggerul ăla simpatic, într-o conferinţă în care trebuie să facă live blogging şi are nevoie să-şi încarce telefonul.

vetter baterii externe pentru telefon

2. Încărcător rapid pentru călătorii

Dacă în urmă cu 5 ani lucrurile astea erau doar nişte concepte la care doar visam, în 2015 lucrurile stau cu totul altfel, spre norocul nostru. Când plec pe undeva şi îmi uit bateria externă acasă, sunt nevoită să împrumut un încărcător. Dar, na, nu te poţi duce în vizită la cineva sau să te întâlneşti cu X-ulescu la cafea şi să stai 4 ore până se încarcă telefonul complet. Nici măcar în călătorii, fie ele în interes de serviciu sau concedii, nu ai chef să aştepţi să se încarce telefonul când ai o grămadă de alte chestii de bifat în afara camerei de hotel. Pentru toate cazurile astea există Travel Charger de la firma Vetter, un încărcător cu o tehnologie nouă – Quick charge. Scopul acestui încărcător este să te ajute să-ţi încarci smartphone-ul şi tableta într-un timp mult mai scurt.

travel charger quick charger incarcator Vetter

3. Lentilă PRO pentru selfie

Mă veţi întreba de ce consider eu că este selfie-ul util şi prin urmare de ce am nevoie de această lentilă. Nu sunt o adeptă a selfie-urilor, dar au fost situaţii în care am depins de această metodă foto. De exemplu, pe 2 octombrie am fost la Webstock, cea mai mare conferinţă de social media din România, şi am fost nevoită să fac câteva selfie-uri cu persoane cu care m-am împrietenit dar şi cu oameni pe care îi admir din mediul online. Recunosc că m-am întors acasă dezamăgită de calitatea selfie-urilor. Pe de o parte sunt foarte mulţumită de telefonul meu, singurul lui punct slab fiind calitatea selfie-urilor. Pe de altă parte, cu o lentilă PRO rezolv imediat problema. În plus, Universal Selfie Lens de la Vetter poate fi folosită nu doar pentru îmbunătăţirea calităţii fotografiei, ci şi pentru o încadrare mai largă. De exemplu, dacă participi la o conferinţă sau un proiect iar la final vrei să faci un selfie cu echipa, lentila asta te ajută să prinzi în cadru pe toată lumea. Valabil şi pentru când pleci la munte sau la mare, cu 20-30 de prieteni, şi vreţi să faceţi toţi un selfie before trip şi unul after trip.

vetter universal selfie lens PRO

Cam astea sunt în viziunea mea cele mai utile (şi totodată şmechere) accesorii pentru smartphone & tabletă. Mai sunt şi altele, e drept, de exemplu încărcătorul cu led, selfie-stick-ul (foarte bun pentru filmări, mai ales pentru cele dinamice), high speed power cable şi multe muuulte altele. Puteţi să vă clătiţi ochii cu gama largă de produse pe site-ul Vetter.ro

Lots of hugs! ♥

4 Comments

 • Reply

  Dan

  08/10/2015

  Bateriile externe mi se par atat de utile incat am luat una pentru mine, una pentru prietena mea si una pentru sora mea. Consider ca e un cadou foarte util, decat sa ofer tot felul de prostii. Si quick charger-ul ala mi se pare bun. Adica eu mi-as lua unul.

  • Reply

   Ioana Radu

   08/10/2015

   Saptamana viitoare o sa-mi iau un quick charger. Si mie mie se pare un accesoriu necesar.

 • Reply

  Marius

  10/10/2015

  Bateriile externe sunt cele mai utile. Am tot zis ca imi iau si… Poate luna asta la salariu.

  • Reply

   Ioana Radu

   11/10/2015

   Sa-ti iei, ca sunt foarte foarte utile 😉

Leave a Reply