Topul celor mai dificile 3 zodii. Află dacă eşti printre ele!

Taur
Cei în zodia taur ştiu cu siguranţă că aceasta este una dintre cele mai bune zodii. Taurii au suflet mare şi generos şi sunt mereu dispuşi să-şi dea cămaşa de pe ei pentru cei dragi. Cu toate astea, taurii sunt incluşi în topul zodiilor dificile din cauza fixităţii şi încăpăţânării specifice.
Taurul este fidel principiilor şi filosofiilor sale de viaţă, ataşat de ele până aproape de aroganţă şi dincolo de ea. Se lasă cu uşurinţă condus de orgoliu şi nu de dreptate sau raţiune. Nu acceptă nici în ruptul capului critica şi nu acceptă cu niciun preţ să îi fie contrazise opiniile chiar dacă îi demonstrezi logic că nu sunt deloc îndreptăţite.
Nativii Taur persistă în mod îndârjit şi încăpăţânat în teoriile lor în ciuda faptului că nu sunt fundamentate, chiar dacă sunt răniţi din această cauză, chiar dacă lumea întreagă le demonstrează opusul. Ei îşi urmează orbeşte şi prosteşte crezul indiferent de consecinţe şi indiferent de faptul că ar putea jigni sentimentele cuiva. Ei sunt vanitoşi şi trebuie să-şi valideze cu orice preţ punctul de vedere.

Fecioară
Deşi are şi multe calităţi şi este una din zodiile care se luptă în permanenţă pentru a-şi îmbunătăţi propria persoană, Fecioara se numară în acelaşi timp şi printre cele mai dificile zodii ale astrologiei.
Fecioara are mult simţ critic (prea mult şi aproape că îl duce la extreme uneori!) şi este perfecţionistă, tolerând prea puţin greşelile celorlalţi. Din acest motiv este maliţioasă şi jignitoare, uşor agresivă chiar.
Pentru această zodie perfecţionistă şi intolerantă, greşelile dor. Un nativ Fecioară te va pune cu uşurinţă la punct arătându-ţi unde şi cum ai greşit pentru ca data viitoare să nu se mai repete. Fecioara este veşnic nemulţumită, lucru care se reflectă îndeosebi în relaţiile cu ceilalţi. Nu este cu siguranţă o persoană uşor de abordat. Când este stresată şi obosită, iar răbdarea îi este pusă zdravăn la încercare, Fecioara intră în stare autodefensivă. În consecinţă, nu va ezita să te facă cu ou şi cu oţet indiferent de cât de drag i-ai fi.

Vărsător
Reprezintă cu siguranţă o zodie frumoasă şi aparte, fără de care lumea nu ar mai fi la fel. Îndreptăţit ar fi să numim această zodie nu “dificilă”, ci greu de înţeles… Mulţi sunt cuceriţi de firea independentă, deschisă, libertină a Vărsătorului, însă la fel de mulţi sunt speriaţi de ea. Nu puţini sunt cei care nu tolerează să li se spună verde în faţă anumite lucruri sau să se conecteze la starea de francheţe crasă pe care o degajă Vărsătorul. Nativilor Vărsător nu le place să urmeze căi bătătorite şi trasee pe care au mers şi alţii înaintea lor, iar acest lucru constituie nu de puţine ori un mare dezavantaj în relaţiile cu ceilalţi.
Vărsătorii nu rezonează cu oricine şi îi ţin la distanţă pe cei pe care îi consideră “limitaţi”. La rândul lor, oricât de deschişi şi toleranţi se consideră a fi în raport cu ideile celorlalţi, sunt încăpăţânaţi şi ataşaţi de propriile idei. Nu fac rabat de la ele şi nu îi poţi convinge în ruptul capului de contrariu. Sunt nehotărâţi şi îşi găsesc cu greu drumul în viaţă, de multe ori încurcând şi drumurile altora. Sunt consideraţi ciudaţi, atipici, dificili, deloc în “rândul lumii”. Au lumea lor în care trăiesc şi nu lasă pe oricine să pătrundă acolo. Au nevoie de spaţiu şi libertate chiar şi atunci când sunt în cuplu, ceea ce nu este întotdeauna “gustat” şi înţeles de partener.

Sursa: zodiata.com

3 comments on “Topul celor mai dificile 3 zodii. Află dacă eşti printre ele!”

  1. Gia says:

    Fecioara :)))

  2. Marian says:

    eu nu as exclude pestii din acest top 3 :)
    poate se potrivesc mai mult la top 3 incapatanare :P

  3. Rodica says:

    Deasemenea si berbecii tare mai sunt greoi la caracter :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>