Adv. & Stuff

Torturi pentru copii achiziționate online – cea mai bună soluție pentru părinți?

By | 11.05.2017 | 2 Comments

Cu toții ne-am obișnuit să comandăm lucruri online. E mai simplu, de multe ori e chiar mai ieftin decât să te duci într-un mall sau într-un magazin, iar livrarea acasă sau la o destinație anume face de multe ori toți banii, mai ales pentru cei care au o viață aglomerată. Așadar, dacă faci comandă online de haine, accesorii, electrocasnice, laptopuri, telefoane și câte altele, de ce nu ai apela și la soluția tortului la comanda pentru copii?

Da, am menționat copiii. Am făcut asta din două motive.
Primul – tortul de ziua ta nu are o valoare atât de mare cât are pentru un copil.
Al doilea – dacă stomacul tău poate e mai obișnuit cu mâncarea din comerț, ai risca cu un tort la comandă dintr-o sursă necunoscută ție pentru copii?

Ultimul motiv probabil te-a lăsat deja pe gânduri, nu-i așa? Ei bine, nu e cazul să îți faci griji și să devii ultra-protectiv cu prichindelul tău și să îl crești într-o bulă, ferit de orice potențial pericol. Cu toate acestea, trebuie, foarte clar, să fii atent cu ce achiziționezi în materie de alimentație când vine vorba de copilul tău. Iar un tort pentru copii nu este o excepție de la regulă!

torturi pentru copii

Cum să comandăm torturi pentru copii dintr-o sursă de încredere?
Când vine vorba de online, nu poți ști exact în cine să ai încredere, nu-i așa? Cu toate acestea, dacă luăm exemplul unei cofetării online, putem să determinăm prin câțiva pași dacă furnizează într-adevăr servicii și produse de calitate.

Să vedem, mai întâi, cum evaluăm prestanța unei cofetării online, fiindcă vorbim de torturi pentru copii comandate online în acest articol:
● Recenzii ale website-ului oferite de Google – pot fi găsite foarte ușor, în dreapta paginii de căutare a numelui cofetăriei;
● Testimoniale ale clienților din interiorul site-ului, pe care orice cofetărie serioasă le va plasa la vedere, de regulă pe pagina principală;
● Recenzii și feedback pe pagina de Facebook a cofetăriei online, care sunt imposibil de moderat, deci sunt de mare încredere pentru viitori clienți, ca tine;
● Discuții pe forumuri despre respectiva cofetărie online, care pot fi găsite printr-o căutare de tip „Despre X”, unde X reprezintă numele cofetăriei;
● Recomandări ale apropiaților, cele mai calitative, dar și cele mai rare tipuri de evaluare a prestanței unei companii.

Iată câteva îndemnuri pe care le poți urma data viitoare când încerci să găsești informații despre torturile pentru copii făcute de o anumită cofetărie online, dar care au aplicabilitate în cazul tuturor magazinelor online, de regulă.

Ai găsit o sursă de încredere pentru tortul aniversar al copilului tău! Ce faci?

Păi, de regulă… comanzi. Asta cauți, nu-i așa? Torturi la comandă pentru copii.
Bine-bine, nu o faci oricum, pentru că după ce te-ai convins că cei de la cofetărie fac treabă bună și folosesc ingrediente de calitate, trebuie să te mai interesezi și de alte aspecte. De pildă modelul de tort. În funcție de vârsta ștrumfului tău, dacă e băiețel sau fetiță, dacă îi place Batman sau Spiderman, trebuie să alegi un model de tort aniversar pentru copii.

Asta e partea distractivă, pentru că poți sta în confortul casei tale, în fotoliul tău preferat sau în pat și să dai scroll printre zeci de pufoșenii colorate, din care una poate deveni din câteva click-uri punctul principal al petrecerii aniversare. Uite, un astfel de site este edulce.ro. Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, poți urma toți pașii de mai sus și să te convingi că această recomandare este una de calitate. Uită-te puțin la torturile pentru ziua de naștere a copiilor și vei vedea acolo un paradis al deliciilor colorate.

Mai mult, edulce.ro poate fi chiar o soluție de criză, atunci când nu ai chiar foarte mult timp la dispoziție pentru a aduce tortul la petrecere. Totul ține de comunicare, deci contactează-i data viitoare când petrecerii piticului tău îi lipsește tortul aniversar pentru copii.

Spor la ales tortul perfect!
tort aniversare copii

2 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  14/05/2017

  si de ce numai pentru copii, Ioana? Adica eu nu as manca si eu un dulce bun, mai ales ca vine ziua mea? Foarte rea esti! 😛 . Intamplarea face ca eu chiar am citit recenzii si impresii despre edulce.ro pentru ca am vazut la ei un model de tort personalizat pe care nu l-am mao gasit in alte cofetarii, ceva ce vreau musai sa ii fac nepoatei in iulie.

  • Reply

   Ioana Radu

   15/05/2017

   Foarte rea sunt, asa e :))

Leave a Reply