Women's World

Treat Yo’ Self! Alege produsele preferate pentru îngrijire ⭐️

By | 03.04.2020 | 1 Comment

În vreme ce unora le este greu să se adapteze muncind de acasă în perioada asta, iar altora le este bine în măsura în care sunt în șomaj tehnic și reușesc în sfârșit să-și tragă sufletul, eu mă situez undeva la mijloc. Echilibrul pe care îl trăiesc în perioada asta e dat de faptul că eu lucram deja de acasă, contractul meu de muncă la actualul job mai având un pic până face 5 ani (nici nu îmi dau seama când a trecut timpul), însă înainte nu prea reușeam să am timp liber pentru că trebuia să merg zi de zi și la cursuri la master, să mai ajung să cumpăr diverse chestii, să mă întâlnesc cu prietenele mele și cu oameni cu care puneam la cale eventuale colaborări. Abia dacă mai aveam timp pentru mine. Acum, că mai toate activitățile din afara locuinței s-au sistat (au rămas doar cursurile de la master, pe care le fac online), reușesc să am mai mult timp pentru mine și să găsesc echilibrul dintre muncă și timp liber.

Marea mea bucurie (și probabil unii dintre voi ați văzut la mine la instastory) este că timpul dedicat îngrijirii e mai generos, am timp să stau cu masca de față atât cât scrie pe ambalaj, am timp să citesc 50 de pagini pe zi în loc de 5 și am timp pentru multe altele. Dar azi, pe blog, nu e doar despre mine, ci e despre noi și ritualul zilnic de îngrijire pe care îl merităm.

⭐️ Treat yo’ self! ⭐️

1. îngrijirea de bază din timpul zilei

produse drogherie sapun lichid Vivian Gray lotiune de corp Naturalium balsam de buze Bioderma Notino

Spălatul pe mâini cu regularitate e o activitate ce ține de igienă în general și care n-ar trebui să fie condiționată de viruși și diferite alte afecțiuni (pentru că, da, sunt multe rele care se transmit prin contact direct și/sau obiecte contaminate atunci când igiena mâinilor este precară; de exemplu hepatita A și diferite parazitoze). Așadar săpunul ar trebui să fie prietenul tuturor 😀 . Ca să vă ispitesc cu o variantă de săpun pe care s-o folosiți de drag de o grămadă de ori pe zi, vi l-am pus în poza de mai sus pe cel pe care îl folosesc eu în prezent, săpunul lichid PARADISE by Vivian Gray. Îl am de pe site-ul Notino.ro, unde se găsesc multe alte sortimente de săpun lichid de la Vivian Gray | Luxury Cream Soap.

Apoi, pentru că ne spălăm des pe mâini, e important să folosim de mai multe ori pe zi un produs hidratant. Ori o cremă de mâini, ori o loțiune, fiecare ce vrea 😀 . Eu am o loțiune dedicată îngrijirii întregului corp, un tub cu pompiță de la Naturalium, produs pe care îl folosesc și pentru hidratarea mâinilor în timpul zilei, cât și pentru hidratarea corpului după duș. Miroase delicios ♥.

Tot pentru îngrijirea de bază consider că este necesară folosirea unui balsam de buze ori de câte ori ne aducem aminte în timpul zilei. Eu îl țin pe birou, lângă laptop, pe cel din gama Atoderm de la Bioderma.

2. îngrijirea de seară

produse drogherie ulei de dus Bioderma sebium night peel antiperspirant Dove Notino

Continui seria de produse cu alte câteva din categoria drogherie, adică produse pentru igienă și îngrijire.

Auzisem cândva o teorie cum că nu e nevoie să facem duș zilnic dacă nu ieșim din casă și nu transpirăm. Nu sunt de acord cu asta, explicația fiind că zi de zi corpul uman are celule ale pielii care mor și care, dacă nu sunt înlăturate de pe corp prin spălare, se adună tot mai multe și miros, iar o problemă și mai mare este că pot cauza diferite probleme la nivelul pielii. În plus, de ce să refuzi un ritual atât de relaxant precum dușul? 😀 De curând am descoperit și uleiul de duș Bioderma Atoderm, care e o încântare pentru piele, mai ales pentru cea uscată și cea sensibilă.

După duș, ritualul meu de îngrijire implică antiperspirant și un produs pentru ten cu acid glicolic în compoziție pentru efect de peeling. Practic, Sebium Night Peel este un produs care se folosește o zi da una nu (sau în fiecare seară, pentru cine nu are ten sensibil) timp de o lună, după care se face pauză. Eu îl folosesc cam în fiecare seară și simt o îmbunătățire a aspectului pielii.

3. răsfățul de dimineață

produse drogherie masca de fata Korika Nivea lumanare parfumata Country Candle Notino

În fiecare dimineață avem un ritual de îngrijire, care implică igiena dentară, spălarea tenului, antiperspirantul ș.a.m.d. Dar dincolo de acestea, de două ori pe săptămână ar trebui să ne facem timp și pentru aplicarea unei măști faciale. Acum, că suntem în autoizolare, avem cu atât mai mult timp pentru așa ceva. Dacă înainte obișnuiam să îmi aplic masca de față și să dau cu aspiratorul sau să curăț aragazul cât timp ea își făcea efectul (15-20 de minute), acum, că timpu-mi permite, aprind o lumânare parfumată, pun o piesă drăguță și în cele 15-20 de minute chiar mă relaxez.

Atât măștile de față Korika și Nivea, cât și lumânarea parfumată Country Candle, dar și toate celelalte produse menționate în articolul de azi se găsesc pe site-ul Notino.ro. Mi se pare mai facil și pentru voi, că le găsiți pe toate într-un loc în caz că vreți două sau trei chestii despre care am scris, dar și pentru mine, că nu stau să alerg să pun 10 link-uri de referință :D.

Și dacă tot suntem la categoria răsfăț de dimineață, chiar dacă stăm în casă în perioada asta nu ar trebui să uităm de parfum. Ne îmbrăcăm în două pulverizări finuțe și ziua ar trebui să ne meargă un pic mai bine. Șiiii, că tot stăm mult în casă și nu mai dăm bani pe benzină, cafele și mese în oraș, iată ce mai e nou în materie de parfumuri:

• pentru ea: Lancôme La Vie Est Belle Intensément, Armani In Love With You Freeze și Escada Flor del Sol.
• pentru el: Armani Stronger With You Freeze și Carolina Herrera Bad Boy.

parfumuri noi de dama si de barbati

Autoizolare cât mai ușoară! Trecem noi și de perioada asta! 😉

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    05/04/2020

    Mulțumim pentru sfaturi.

Leave a Reply