Adv. & Stuff, Women's World

Trend SS16 Report: top 3 articole preferate

By | 25.04.2016 | 4 Comments

Anul acesta este atât de permisiv în ceea ce priveşte moda încât va fi greu să o dăm în bară cu alegerile. Avem voie să purtăm fuste de diferite lungimi, diferite texturi, diferite croieli şi diferite imprimeuri. Avem voie să purtăm tocuri cui, sandale cu talpă ortopedică, platforme, culori, non-culori… Dar dintre toate pe care avem voie să le purtăm în 2016 cel mai mult şi mai mult îmi plac fustele midi, sandalele argintii metalice şi… şi fustele în stilul anilor ’70. Şi alte chestii, dar astea sunt top 3 pentru mine 😀

Haide să exemplific un pic şi cu imagini, ca să vă faceţi o idee mai clară asupra lucrurilor ^_^.

O fustă midi din tull negru pe care mi-am cumpărat-o deja şi care este foarte frumoasă. Sunt chiar foarte mulţumită de ea! Plus o pereche de sandale înalte metalic silver. Mie îmi place acest duo. Iar, în funcţie de starea de spirit, aş putea adăuga un tricou funny şi comfy… sau o bluză mai pretenţioasă. Cel mai probabil merg pe varianta cu tricoul. Mă cunosc destul de bine :))

shein ss 2016 fusta midi tull negru si sandale silver

Fusta lungă, pe de altă parte, este o piesă vestimentară pe care o îndrăgesc de vreo 4 sau 5 ani. Am vreo… le-am pierdut numărul. Probabil 6. Sau 7. Cam atâtea număr acum în gând. Şi toate sunt simple, dintr-o singură culoare. Excepţie făcând ultima achiziţie, fusta lungă în stilul anilor ’70, adică cea din imaginea de mai jos.

shein ss 2016 fusta lunga anii 70

Am fost un pic sceptică în momentul în care am comandat-o, dar m-am bucurat când am desfăcut coletul şi am văzut-o. Este dintr-un material foarte subţire, ceea ce o face perfectă pentru vară, şi are şi o crăpătură într-o parte. Eu am intervenit puţin la lungime, căci sunt minionă şi era prea lungă pentru mine. Dar asta e oricum o intervenţie mică. Sunt foarte mulţumită de ea şi abia aştept să o port 😀

Când vine căldura, promit să fac poze cu ambele fuste şi să le pun pe facebook.

Also, în perioada asta sunt iar reduceri mari pe SheIn. Acesta este banner-ul campaniei de reduceri:

shein trend 2216 report

4 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  26/04/2016

  Ca aspect, alea nu-s sandale, sunt ca niste bijuterii. Problema e ca eu nu m-as putea cocota pe tocurile alea. Prin urmare, raman tot sandale cu talpa joasă.

  • Reply

   Ioana Radu

   26/04/2016

   Tocmai din astfel de considerente, de confort, nu imi cumpar modelul acesta. O sa-mi iau unele cu toc mai mic, si gros, super lejere :D.

 • Reply

  Cezara

  27/04/2016

  Sandalele = geniale! Atat am avut de spus! <3 <3 <3 😀 😀 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   28/04/2016

   Singurul, absolut singurul motiv pentru care incerc sa nu mi le comand pe acestea… e ca am vazut altele mai confortabile. Si sper sa le iau pe alea, ca sa pot sa le port mai des. Ca tocurile inalte, de la o vreme, le port cam rar :D.

Leave a Reply