Women's World

Tu ai vreo rochie de culoarea cafelei cu lapte?

By | 18.07.2018 | 2 Comments

Cum adică rochie de culoarea cafelei cu lapte? Vrei să spui rochie maro? De ce aș purta maro când eu abia aștept să vină vara să port o mulțime de chestii viu colorate?

Well… O parte din răspuns se află chiar acolo, în întrebare. Mi-am dat seama că nuanțele de maro sunt subestimate în sezonul cald, majoritatea dintre noi optând pentru rochii în culori deschise (e chiar recomandat de medici să purtăm haine deschise la culoare când e foarte cald afară) sau rochii cât mai colorate – acestea fiind o adevărată celebrare a spiritului verii, a serilor lungi și prietenoase, a festivalurilor de muzică, a cocktail-urilor Hugo și Margarita.

Ei bine, atunci când vrem să ne desprindem puțin de tipare e ok să privim de pe margine și să ne dăm seama care sunt trendurile și/sau culorile care nu au fost încă îmbrățișate la scară largă. Nuanțele de maro sunt pe lista aceasta aproape în fiecare vară. Puține fete poartă rochii de culoarea cafelei, a ciocolatei sau a vinului ars. E drept, e nevoie de puțin curaj și inspirație în crearea unui outfit reușit cu una din multele nuanțe de maro care există, însă rezultatul poate fi cuceritor. Am ales pentru voi (și mi-am clătit și eu ochii cu multe produse) câteva rochii maro de la ZAFUL, numai bune de purtat vara, dar și primăvara cu jacheta potrivită și o pereche de cizme înalte.

rochii maro

Prima e perfectă pentru club, a doua poate fi accesorizată cu o curea sau un brâu și poate fi purtată la evenimente tip cocktail, iar a treia este casual, potrivită pentru viața de zi cu zi. Acum, că le vezi, parcă rochiile maro încep să devină o idee bună, nu-i așa? 😀 Poți găsi o mulțime de alte modele pe internet, la doar un click distanță. Cu ocazia asta nu doar că ieși din anonimat, ci spargi un pic și rutina/obiceiurile tale vestimentare pentru vară 😉 .

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  20/07/2018

  Rochie de culoarea cafelei cu lapte? Chiar nu am. De fapt, in afara de o pereche de pantaloni mai grosi, de toamna, nu cred sa mai am altceva in culoarea asta in dulap. Bine, nici nu e printre culorile mele preferate. Eu sunt omul extremelor: ori culori foarte inchise, cum e negrul, ori culori foarte deschise (galben, turcoaz)

 • Reply

  Bratu Gabriela

  22/07/2018

  a treia imi place mult, si cred ca datorita croielii. nu stiu ce sa zic, nu prea ma omor dupa culoarea asta… parca vorba ta, vara tindem spre ceva mai colorat. eu de exemplu, am multe chestii albe, albastre, ba chiar si roz prin garderoba. nu port negru decat foarte, foarte rar (sa fie ceva mega flu flu, sa intre aer)

Leave a Reply