Diverse

Tu știi când e berea de nota 10?

By | 18.06.2018 | 10 Comments

Când aud ideea de bere de nota 10, mulți sunt probabil tentați să facă slalom mental printre brand-uri producătoare. Eu știu de la jumătatea mea că berea e de nota 10 atunci când o ai la îndemână în momentele cheie, adică atunci când ajungi acasă după o zi de muncă și te relaxezi pe canapea sau pe șezlongul de pe balcon. Sau după ce te-ai chinuit câteva ore să rezolvi o problemă de mecanică sau să găsești bug-ul ăla din cod. Sau când te-au zăpăcit toată ziua copiii și în sfârșit au adormit. Sau când stai pe plajă, departe de teancurile de dosare de la muncă și de țignalul manager-ului. Clar e de 10 berea pe care o desfaci în momentele cheie ale săptămânii sau ale zilei. Dar asta ar fi descrierea generalizată a berii de nota 10.

cum sa fie berea

O versiune mai personală ar fi să zic că berea de nota 10 este cea la sticlă de sticlă, eventual să fie în variantă 330 ml, pentru că astea mici n-au timp să se încălzească la fel de repede ca versiunile lor mai mari și nici nu-și pierd impregnarea de dioxid de carbon, că n-au timp. Detaliile acestea contează când vrem să savurăm berea și n-o bem doar de sete. Că, nah, când bei berea de sete, nici bine nu sare dopul de la ea și deja jumătate e rezolvată 😀 . Aș mai adăuga faptul că-mi place berea cu aromă de lămâie, lime sau grapefruit. Femeile astea, nu știu ele ce-i berea și vor mereu să-i strice gustul… La o privire mai atentă nu-i vorba de asta, plane and simple, ci de a da pieței ceea ce cere.

Și dacă tot vorbim de bere și de acțiunea de a da pieței ceea ce cere, vreau să le urez la mulți ani celor de la Albacher, care împlinesc 10 ani în perioada aceasta, berea lor fiind lansată pe piață în 2008. Ei au oferit și oferă în continuare consumatorilor bere Premium Lager, produsă exclusiv din ingrediente naturale: apă, malț, mălai şi hamei. Berea Albacher este o bere proaspătă, nepasteurizată, filtrată la rece, folosind tehnologii de ultimă oră. Există atât în variantă la sticlă de sticlă, cât și la doză și PET. Și, da, există și Albacher Radler, pentru clienții ca mine :D.

Cheers!

bere Albacher Premium

10 Comments

 • Reply

  Radu

  20/06/2018

  Sticla, 0.33, blonda, adusa de o ospatarita draguta si rece.

  • Reply

   Ioana Radu

   20/06/2018

   Obligatoriu ospătărița să fie drăguță 😀 .

 • Reply

  Daniel

  20/06/2018

  Clar bere la sticla de sticla la 0.33 este berea de nota 10!

  • Reply

   Ioana Radu

   20/06/2018

   Mulțumesc pentru susținere, că și eu sunt de aceeași părere! 😀

 • Reply

  Simona

  20/06/2018

  Pro Radler si clar 0.33 :D!

  • Reply

   Ioana Radu

   20/06/2018

   Poate ne vedem într-o zi cu soare la un pahar :D.

 • Reply

  Cristina Dragomir

  20/06/2018

  Nu sunt mare consumatoare de bere, dar la unele feluri de mancare chiar se cere o bere rece. Mai ales dupa ceva picant, berea stinge cel mai bine setea. Nu cred ca sunt in masura sa zic daca o bere e buna sau nu. La mine daca o bere e rece si face spuma cand o pun in pahar, e perfecta. Mai am de invatat, stiu.

  • Reply

   Ioana Radu

   22/06/2018

   Esti in grafic, e ok! 😀

 • Reply

  Miss I.

  22/06/2018

  Berea e de 10 când are gust de cafea!! 🙂 Poate pare o glumă, dar nu e. Acum vreo 4 ani am băut pentru prima dată bere brună și nu mi-a plăcut. Apoi am mai băut o dată o Zăganu nepasteurizată, tot brună, care mi s-a părut că are un gust aparte, ceva ce-mi plăcea, deși era diferită de berea pe care o apreciam de obicei (blondă în primul rând), însă n-am identificat ce e.
  Între timp am optat tot mai des pentru Silva neagră, până când m-am prins! Gustul ei aduce cumva a cafea, într-un fel pe care probabil doar papilele mele gustative îl înțeleg, că n-am mai auzit treaba asta. Dar îmi place, efectiv o beau pentru că îmi place mult gustul, nu neapărat pentru că mă răcorește după o zi toridă de vară 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   23/06/2018

   N-as fi ghicit vreodata ca iti place berea neagra 😀 .

Leave a Reply