Women's World

Tu știi de campania Bioderma din perioada asta?

By | 03.09.2018 | 2 Comments

Bioderma este unul dintre acele brand-uri care ne oferă îngrijire la un alt nivel. Nu e o simplă afirmație, asta pentru că vorbim de dermatocosmetice – adică acele produse concepute pentru a putea fi folosite și de persoanele cu diferite probleme ale pielii. Deci e de înțeles de ce îngrijirea cu aceste produse este superioară, comparativ cu îngrijirea pe care o putem obține folosind produse cosmetice obișnuite.

Așadar, Bioderma este unul dintre acele brand-uri cu produse dedicate persoanelor cu piele sensibilă sau intolerantă, cu roșeață și capilare vizibile, cu roșeață și scuame, cu piele deshidratată, cu piele uscată sau foarte uscată, cu piele iritată, cu prurit, atopică, cu piele mixtă, grasă, cu imperfecțiuni, cu piele cu pete, cu tulburări de pigmentare, cu piele lezată (cicatrici). Iată cât de larg este spectrul problemelor pielii pentru care cei de la Bioderma au creat produse. Iar produsele respective nu sunt numai pentru ținerea sub control a problemelor, ci și pentru tratarea lor (folosite simple sau în completarea tratamentelor propuse de medicii dermatologi, depinde de la caz la caz).

Ei bine, simpaticii de la Bioderma au în perioada aceasta o campanie care mi-a atras atenția și despre care am vrut să vă zic și vouă. Eu am primit informația pe e-mail, pentru că sunt membră a clubului Bioderma (deci primesc newslettere din când în când). Dacă vreți să faceți și voi parte din club trebuie doar să vă înscrieți pe site-ul clubului, eu parcă așa am procedat, n-am făcut nimic special. Cel puțin așa-mi amintesc, că sunt de vreo 2 ani în clubul Bioderma. Și iar m-am luat cu vorba… 😀

Campania Bioderma (una dintre campaniile all-time) constă în faptul că pentru 5 produse cumpărate se primește un produs cadou. Practic de oriunde cumpărăm produsele Bioderma, trebuie să le înregistrăm pe site, în contul nostru. Fiecare produs valorează un punct. Și la acumularea a 5 puncte primim un produs cadou (ni-l comandăm noi de pe site-ul Bioderma, lista produselor cadou fiind disponibilă acolo).

Daaaar… și aici e partea și mai frumoasă ► Campania Bioderma din perioada aceasta (16.08.2018-16.09.2018) ne oferă puncte duble pentru fiecare apă micelară înscrisă. Adică luăm două ape micelare și avem deja 4 puncte. Cam cât de mișto e chestia asta? Pentru regulamentul complet al campaniei puteți consulta pagina aceasta.

campanie club Bioderma

Cu drag,
Ioana 😀

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  03/09/2018

  Eu chiar nu am stiu de campanie pana acum si tocmai luna trecuta mi-am cumparat doua ape micelare si am aruncat bonul. Trebuia sa scrii mai devreme despre asta sau cei de la Bioderma sa promoveze clubul printr-o bulina ceva lipit pe produse. In rest, este foarte frumoasa si binevenita initiativa de a oferi ceva clientilor fideli.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  04/09/2018

  stiam de chestia cu 5+1, dar nu aflasem inca de dublarea punctelor. deci tipii astia sunt foarte tari! am si eu de la ei atat apa micelara roz, cat si pe cea albastra, plus alte cateva produse. sincer, chiar imi plac foarte mult!

Leave a Reply