Adv. & Stuff

Tu unde-ţi pui cortul când mergi în Deltă?

By | 26.04.2017 | 8 Comments

Abia aştept să vină vara şi să merg din nou în Deltă. N-am mai pus piciorul acolo de vreo 6 ani şi îmi amintesc chiar şi acum cât de vrăjită am fost de frumuseţea pe care Delta Dunării o are de oferit ochilor curioşi în ceea ce priveşte experienţele noi şi frumuseţile naturii. Delta nu a fost deloc aşa cum mi-o imaginam înainte să merg pentru prima oară acolo. Poate că n-aş fi vrut să merg niciodată dacă n-aş fi fost obligată să merg în interes de serviciu. Ce supărată eram când am fost numită să merg eu şi ce încruntată căutam cazare Sfântu Gheorghe Deltă pe net. Credeam că am fost pedepsită, însă abia în momentul în care am ajuns acolo mi-am dat seama cât de mult mă înşelasem şi că mă bazasem pe nişte preconcepţii eronate. Mai târziu am învăţat să-mi caut cazare Delta Dunării mult mai uşor, optând pentru Dolphin Camping în marea majoritate a cazurilor.

cazare Delta Dunarii

Când vine vorba de cazare Delta Dunării, despre Dolphin Camping se spune că ar fi destinaţia potrivită pentru cei care sunt nostalgici în ceea ce priveşte vacanţele boeme şi care au totodată o dragoste aparte pentru plajele nesfârşite şi pustii. Practic locul perfect pentru a ne simţi bine (atât în compania oamenilor dragi cât şi în cazul vacanţelor la singular) şi pentru a fi totodată în armonie cu noi înşine. Sunt 55 de căsuţe şi posibilitate de campare pentru aproximativ 500 de corturi. Deşi am mers de mai multe ori cu cortul, abia anul trecut am prins cu adevărat gustul camping-urilor, când am fost plecaţi de acasă vreme de 2 săptămâni. Am descoperit cu ocazia asta că dacă-ţi doreşti să mergi în camping şi să stai cu cortul, dar nu vrei să investeşti în echipament de camping căci nu ştii exact dacă „te prinde” experienţa ori nu ai loc în apartament să ţii cort, saltele, măsuţă, scaune şi alte chestii… le poţi închiria. Chestai asta, cu închiriere corturi camping, este valabilă doar pentru anumite camping-uri. În cazul Dolphin Camping de la Sfântu Gheorghe, Delta Dunării, trebuie să te asiguri că ai echipamentul necesar campării.

Green Dolphin Camping este de 3* şi se află într-o zonă în care Dunărea întâlneşte Marea Neagră, făcând parte din Resortul Green Village de 4*. Aşa cum am scris şi mai sus, nu e nevoie să aveţi corturi camping când mergeţi acolo, deoarece puteţi să vă cazaţi la una dintre cele 55 de căsuţe. Totuşi, dacă aveţi cort, puteţi să-l amplasaţi în camping-ul generos (pentru lista de preţuri consultaţi site-ul dolphincamping.ro). Locaţia dispune şi de un restaurant, atât cu produse tradiţionale româneşti cât şi cu preparate internaţionale. Ce altceva poţi face aici şi de ce este Dolphin Camping una dintre cele mai râvnite destinaţii când e vorba de cazare Sfântu Gheorghe? Pontoane pentru pescuit, duşuri indoor şi outdoor, ping pong, biliard, terasă, concerte, volei pe nisip, fotbal pe nisip, cinema în aer liber, free wi-fi şi multe alte atracţii. Anul acesta o să-mi instalez din nou cortul acolo şi o să mă bucur de timpul petrecut departe de agitaţie.

cazare Sfantu Gheorghe Delta Dunarii

8 Comments

 • Reply

  Teodora

  26/04/2017

  Niciunde =))))) Mersul cu cortul este una din putinele experiente pe care nu am de gand sa le bifez vreodata in viata asta.

  • Reply

   Ioana Radu

   26/04/2017

   Asa ziceam si eu 😀 . Si sunt genul acela de fata speriata de insecte, mofturoasa la saltea… merg cu perna Dormeo in camping :)) + multe astfel de exemple. Insa chiar m-a prins ideea de camping, iar acum abia astept sa vina vara si sa plecam din nou.

 • Reply

  Fata cu ochi verzi

  26/04/2017

  În Deltă nu am fost niciodată,dar îmi doresc enorm.

 • Reply

  Cristina Dragomir

  26/04/2017

  Delta Dunarii este pe lista locurilor pe care vreau sa le vad in viata asta, dar nu din cort, sigur. Imi place prea mult confortul unui pat, fie el si de pensiune ieftina, ca sa pot dormi in cort. Cortul e pentru sotul meu, sa se duca la pescuit :D. Nu stiu de ce, dar nu m-a atras niciodata ideea de camping.

  • Reply

   Ioana Radu

   27/04/2017

   La Dolphin Camping sunt si casute 😀 . Zona e prea frumoasa, de aceea exista mai multe variante de stat peste noapte acolo.

 • Pingback: Cortul, casa ta de pretutindeni – DARAVERI POLITICEȘTI CU IANCU

 • Reply

  Giulia P

  05/06/2018

  Nu înțeleg de ce spun anumite persosne ca nu i confortabil in cort,dragilor ,noi mergem in fiecare an cel putin o săptămână cu cortul,e waw,cu saltea,lenjerie,am fost si in delta si o sa merg si in acest an,nu știu încă unde…si cu noi merge si baiatul nostru care are 6 ani,el abia asteapta libertatea de la cort!

  • Reply

   Ioana Radu

   08/06/2018

   Într-adevăr, sunt multe beneficii și la cort, iar libertatea este unul dintre ele. Și noi mergem anual în vacanțe în camping-uri, inclusiv în străinătate.

Leave a Reply