“Un an e multă vreme…”

Am văzut recent filmul “TiMER” şi mi-a plăcut foarte mult o parte a uneia dintre conversaţii, prin urmare am dat 3 screenshot-uri pe care le-am lipit într-o singură imagine. Bucata de conversaţie are mai multe înţelesuri şi fiecare va interpreta, cel mai probabil, în funcţie de starea de spirit din momentul vizualizării. Da, starea afectează raportarea la anumite idei, mai ales când acestea sunt de natură afectivă.
Sper să vă placă şi vouă crâmpeiul de conversaţie dintre cei doi…

5 comments on ““Un an e multă vreme…””

 1. M. says:

  “Un an e multa vreme…” si o zi,uneori e multa vreme,insa timpul trece groaznic de repede…

 2. Rosaline says:

  aici femeia este cea care nu iubeste indeajuns…stii ca se spune ca intr-o relatie unul iubeste mai mult si altul mai putin.

  1. Ioana Radu says:

   Nu chiar. Aici femeia are 30 de ani iar el putin peste 20. E dilema ca o va lasa la un moment dat pentru o alta mai tanara. Se spune ca toti barbatii sunt atrasi la un moment dat de femei mai mari decat ei dar nu se stie insa pentru cat timp sau daca e doar un moft. Ea il iubea, e cert. Eu nu masor intensitatea iubirii pentru ca e urat cand auzi de la cineva “eu te iubesc mai mult” si tot ceea ce poti spune este “eu te iubesc atat cat pot”.

 3. Vlad says:

  Eu ma iubesc cel mai mult :D

  un an E multa vreme… raportat la aia 30 pe care probabil ii mai am de trait xD, da’ as face compromisu’ daca ceva m-ar motiva destul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>