Diverse

Un pahar cu… O.P.I., te rog!

By | 12.01.2015 | 2 Comments

cadou minunat OPIAm găsit ideea asta grozavă-minunată-genială de a face o surpriză 😀 şi nu m-am putut abţine să nu scriu despre ea. Paharul, e drept, poate fi înlocuit cu alt “recipient” (deşi, admit, arată destul de bine aşa, ca titlu de prezentare). Ar fi păcat să descompletăm un set de pahare pentru un cadou… asta doar dacă nu plănuim să oferim 6 cadouri aceleiaşi persoane. Mici atenţii, hai să nu le numim tocmai cadouri. Pot fi şi surprize mici care să înveselească zilele mohorâte.

Dar O.P.I.?! Pff… De ani de zile sper să reuşesc să-mi iau un base coat sau un top coat sau un 2in1 base&top coat de la firma asta (pentru necunoscători, lacurile de unghii produse de firma O.P.I. sunt cele mai rezistente, la nivel mondial). Dar calitatea are preţ pe măsură. D-aia după atâţia ani de zile sunt posesoarea unui singur lac de unghii colorat by opi (pe care, recunosc, nu mi l-am cumpărat singură ci l-am primit cadou de la Alexandra).

Să ne-nţelegem, nu încerc să vă conving să-mi cumpăraţi produse opi (un lac roz deschis sau lavandă ar fi grozav) sau să vă atrag atenţia că luna viitoare este ziua mea, nu, nu… Voiam doar să… să… Mi-a plăcut ideea de cadou într-un pahar, that’s all! 😀

2 Comments

 • Reply

  adizzy

  12/01/2015

  so, ce adresa postala ai? :))

  • Reply

   Ioana Radu

   14/01/2015

   De-ar fi aşa uşor… Dar e criză :))

Leave a Reply