Diverse

Un proiect pe care l-am abandonat poate prea devreme

By | 29.03.2018 | 6 Comments

project

Puțină lume știe despre mine faptul că sunt tot timpul pe baterii, iar aici cred că se încadrează prietenii foarte apropiați și o mare parte din colegii de muncă pe care i-am avut de-a lungul anilor & diferitelor job-uri. Nu mă mulțumesc cu puțin și de cele mai multe ori fac ceva în sensul ăsta, astfel încât seara, când pun capul pe pernă, să zâmbesc a mulțumire știind că am făcut ceva mai mult decât aș fi putut face în mod normal. Nu dorm niciodată ziua (pe motiv că timpul e prețios și nu reușesc să pun geană pe geană), nu beau cafea (ba chiar nu am nevoie de ea nici măcar dimineața, mă trezesc fără probleme) și-mi place să mă implic în tot felul de proiecte în timpul pe care-l am după job. Nu dau niciodată înapoi de la muncă, ba chiar simt că mă împlinește într-un fel pe care nu-l pot explica.

Am avut mai multe proiecte de-a lungul anilor, proiecte pe care le-am derulat suplimentar față de job, unul dintre acestea fiind de realizare de cărți de vizită. M-am implicat întru totul, fiind una dintre acele activități extra de care chiar sunt mândră. Nici măcar ambalajul în care livram cărțile de vizită nu era la întâmplare, optând pentru plicuri cu burduf pe care le personalizam cu ajutorul unui timbru sec, după care le închideam cu niște cleme colorate. La final le ambalam în plicuri cu bule pentru a mă asigura că nu vor fi probleme de niciun fel și că vor ajunge la destinatari în stare perfectă. Îmi plăcea atât de mult proiectul acesta cu cărți de vizită încât am investit în tot felul de “jucării”, de la plicuri de calitate până la timbru sec și ghilotină. Am printat zeci de mii de cărți de vizită și m-am bucurat de fiecare dată când mi s-a confirmat că produsele corespund așteptărilor.

A venit însă o vreme în care am decis să plec în străinătate, moment în care m-am gândit cam ce ar fi fost de făcut cu proiectul meu, dacă să pun pauză ori dacă să-l vând. A fost ceva de suflet, drept pentru care n-am vrut să îl vând și mi-am zis că voi reveni la el pe viitor, punând pauză. Adevărul e că pauza a fost atât de lungă încât ar putea fi numită abandon. Mai iau comenzi când vin în România, însă lucrurile nu mai stau la fel ca înainte, ca atunci când poate aveam de tăiat cu ghilotina sute de cărți de vizită zi de zi. Îmi pare rău că am abandonat acest proiect și că nu l-am lăsat să prindă aripi la momentul potrivit. Mă bucur însă că nu mi-am pierdut energia și că încă mai pun la cale diverse proiecte, chiar dacă nu mai locuiesc în România.

Pentru mine e important să fac ceva cu timpul, să nu-l las să treacă fără să-l valorific. Asta e una din chestiile care-mi pun un zâmbet pe chip.

Cheers!

6 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  30/03/2018

  eu ti-am zis ca esti ca iepurasul Duracell fara sa te cunosc personal. Faci prea multe lucruri pentru un om normal. Nu stiu de pe ce planeta ai venit, dar sigur ai facut-o ca sa avem noi, pamantenii, de ce ne rusina.
  Daca te mai apuci de facut carti de vizita vreodata, promit sa fiu pe lista primilor tai clienti. Chit ca nu am ce face cu ele, dar sa vad cum lucrezi.

  • Reply

   Ioana Radu

   31/03/2018

   Mulțumesc, Cris! ^_^

 • Reply

  Diana

  30/03/2018

  Legat de prima parte a articolului: știu ce zici. Nici eu nu dorm ziua pentru că simt că orice moment poate fi productiv și nici nu beau cafea pe motiv că mi-ar fi necesar pentru trezire și energie. NO way!
  Foarte tare proiectul tău anterior. Din ce povestești, se vede că cerea creativitate și implicare.
  Mult succes în noile proiecte!
  You just need to trust that what you want is coming, and watch how fast it comes! 🙂

 • Reply

  Bratu Gabriela

  03/04/2018

  mi se pare o idee super! si ma mir ca ai lasat tu sa-ti scape ocazia de a prinde aripi, nu pari genul :p sincer, iti doresc sa fie totul asa cum vrei tu si sa se aseze toate!

  • Reply

   Ioana Radu

   03/04/2018

   Îți mulțumesc din suflet, Gabriela! Gânduri bune și de la mine pentru tine! ♥

 • Reply

  Denisa

  05/04/2018

  Ce dragut, chiar mi-ar placea sa vad ce modele de carti de vizita faci.

Leave a Reply