Diverse

Un site de lifestyle care să acopere bucățile mici de timp nevalorificat

By | 24.03.2020 | 1 Comment

Cu timpul m-am implicat în diverse proiecte în care am crezut, lăsând o bucată din sufletul meu în fiecare dintre ele. Tot cu timpul am învățat că un parteneriat bun e ceva ce se întâmplă foarte rar, pentru că dincolo de toate analizele de proiect trebuie să existe și un pic de chimie între părțile implicate. Așa s-a întâmplat cu site-ul de lifestyle Flawless.ro, un proiect al cărui fondator am fost, proiect la care am început ulterior să vâslesc în aceeași direcție cu Alexandra Nuța Stoica. Ea este în prezent editorul șef al revistei de lifestyle, revistă pe care o coordonează foarte bine, motiv pentru care Flawless este pentru mine singurul proiect pe care l-am predat cuiva și nu regret nicio clipă.

Ce înseamnă acoperirea bucăților mici de timp nevalorificat? În perioade de normalitate este vorba de 20 de minute în autobuzul local, de 10 minute înainte de a intra în cabinetul medicului, de 12 minute înainte de începerea unui curs, 8 minute de stat la rând la un ghișeu, sfertul academic în care așteptăm pe cineva să apară la întâlnirea stabilită… Totuși, pentru că prezentul nu e o perioadă de normalitate, ce înseamnă aceste bucăți mici de timp nevalorificat? Avem o mulțime de timp cât stăm în izolare la domiciliu pe o perioadă de minim 14 zile. Da, dar în mare parte din timpul acesta vom lucra de acasă, vom face curățenie și alte treburi casnice… Ne rămân niște frânturi de timp pe care e bine să le umplem cu lucruri frumoase și informații relevante, în defavoarea statului pe facebook (activitate pe care mulți dintre noi vrem să o reducem). Și aici, pentru toate acele bucăți de timp nevalorificat, intervine Flawless.ro.

flawless revista digitala de lifestyle

Alexandra Nuța Stoica a reușit să reinventeze revista digitală Flawless, fiind în prezent o revistă cu public majoritar urban, cu studii universitare, iar 70% dintre utilizatori având vârste cuprinse între 25 și 44 de ani. Revista este dedicată atât doamnelor și domnișoarelor wild at heart, cât și reprezentanților sexului tare.

Pentru că facem parte dintr-un prezent activ, care ne solicită mult în încercarea de a construi o carieră și/sau de a ne implica în dezvoltarea frumoasă a familiei, ne rămân practic bucăți mici de timp nevalorificat, cele despre care vorbeam mai sus. În momentele respective pică la fix un articol de pe site-ul Flawless.ro, fie că e vorba de domeniul auto, de idei de petrecere a timpului liber, de proiecte DIY, de modă, de beauty și multe alte domenii de interes.

Personal, articolele de călătorii îmi plac cel mai mult. Mă relaxează, mă duc cu gândul la vacanțele mele (cele pe care le-am avut și cele pe care urmează să le am), mă rup un pic din prezentul rece și mă învăluie ca într-o poveste cu final fericit. Unul dintre aceste articole este chiar #FLAWLESSCRETE: O altfel de vacanță în Grecia.

De curând am primit de la draga mea Alexandra un fel de kit pentru a trece cu bine de perioada pe care o traversăm cu toții în prezent, dar și pentru a reveni în forță în momentul în care se va încheia starea de urgență.

flawless notes apaisac biorga

Kit-ul conține un carnețel pentru Ridiculously Amazing Notes, unde o să-mi notez cu adevărat planuri grozave și o să planific perioada și modul de implementare pentru fiecare în parte… dar conține totodată și o cremă de mâini & un balsam de buze, ambele fiind produse dermatocosmetice. Flawless este practic o revistă care crede în capacitatea de a ne îngriji în timp ce construim lucruri frumoase pe plan profesional, deci frumusețea și inteligența nu se exclud una pe cealaltă 😉 . Este probabil unul dintre motivele pentru care am făcut echipă atât de bună cu Alexandra, faptul că ne dorim și muncim pentru o dezvoltare pe ambele planuri.

Ca s-o mai laud un pic, pentru că merită, a reușit să transforme revista digitală Flawless într-un partener activ în blogosferă, susținând și încurajând oameni creativi din toate domeniile (online, teatru, film, auto, influencers și make-up artisti), inclusiv prin campanii dedicate.

Revenind un pic la ideea de mai sus, despre frumusețe și îngrijire, crema de mâini pe care am primit-o este chiar Biorga Apaisac pe care o folosesc deja de câteva luni și care era pe terminate, deci la fix a fost cadoul ♥.

biorga apaisac crema de maini dermatocosmetica

Este o cremă reparatoare pentru mâini și unghii, un produs medicalizat ce repară și protejează bariera cutanată, cel mai superficial strat al pielii. Acesta are numeroase beneficii pentru piele, datorându-se ingredienteleor precum untul de karite, acidul hialuronic și niacinamida. În perioade precum cea pe care o traversăm în prezent, când nu ne mai spălăm pe mâini de 15 ori pe zi, ci de vreo 30 de ori, pielea noastră are și mai multă nevoie de îngrijire. Thank you, Flawless.ro, pentru acest cadou! ♥

Pe final sper că sunteți bine, că rezistați fără probleme la domiciliu, că ați găsit ce să faceți chiar și în situația în care nu sunteți printre persoanele care pot lucra de acasă și, mai ales, că îi susțineți și pe alții să respecte aceste norme. Dacă suntem uniți și avem grijă unii de alții, în cadrul autoizolării și chiar și de la distanță, o să trecem cu bine și de etapa asta.

În eventualitatea în care apar bucăți mici de timp în care ați vrea să faceți și altceva, amintiți-vă de revista de lifestyle de care v-am zis mai sus și parcurgeți un articol, două, cinci… 😀 .

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    25/03/2020

    Mulțumesc pentru recomandare ,o voi urmări și eu.

Leave a Reply