Adv. & Stuff

Unde găsesc un dentist în Sectorul 2

By | 22.01.2019 | 0 Comment

Am văzut recent un raport conform căruia oamenii caută pe net unde găsesc un dentist în sectorul 2 și m-am gândit să pun de un material pe tema asta. Am câteva gânduri bune pe care vreau să le împart cu voi fix pe subiect, dar și în general vorbind, și chiar sper să vă fie de folos.

Unul dintre cele mai importante sfaturi este să faceți research pe subiect, asta pentru că medicul dentist sau medicul stomatolog la care ajungeți să corespundă așteptărilor, că nu-i de glumit pe tema sănătății și sigur fiecare dintre noi a auzit cel puțin o persoană plângându-se de calitate (sau lipsa ei) vizavi de lucrările stomatologice, astfel că cel mai bine este să evităm cabinetele care au prea multe review-uri negative.

dentist Bucuresti

Ce înseamnă, exact, research pe subiectul dentist sector 2 Bucuresti?

Înseamnă că atunci când căutăm pe net dentist sector 2 Bucuresti ne facem prima oară o listă a cabinetelor particulare și/sau a clinicilor private din zona respectivă (eu aș zice să faceți cu ambele și să reduceți opțiunile în funcție de alte criterii, nu de cel al mărimii firmei).

Apoi, după ce știți exact câte opțiuni aveți în zonă, să vă informați în legătură cu tipul serviciilor, ca să știți dacă se pliază pe nevoile stomatologice pe care le aveți. Adică dacă aveți nevoie de implanturi dentare, excludeți de pe listă toate clinicile care nu se ocupă cu așa ceva. Sau dacă aveți nevoie de aparat dentar atunci tăiați de pe lista clinicilor toate cabinetele și clinicile unde nu sunt oferite astfel de servicii. E oarecum logic 😀 .

Următorul pas ar fi să verificați site-urile lor sau paginile de facebook sau pozele de pe Google, asta pentru a stabili dacă locația corespunde așteptărilor din punct de vedere al igienei. Eu, de exemplu, nu pot merge la medic dacă nu văd totul strălucind de curățenie. Acesta ar fi un prim factor de triere al rezultatelor. Practic un medic bun va lucra întotdeauna într-un mediu cât mai curat, igiena de la locul de muncă fiind un factor important, mai ales în cazul de față, când e vorba de sănătate.

dentist sector 2

Apoi ar trebui să verificați review-urile pacienților, fie pe Google, fie pe pagina de facebook aferentă locațiilor. E firesc să apară și una sau două negative, pentru că întotdeauna există și persoane dificile, pacienți care își spun of-ul nu neapărat vizavi de calitatea serviciilor, deci nu excludeți un dentist sau o clinică doar pentru că a primit și un review negativ, însă le puteți exclude rapid pe cele la care părerile negative predomină.

În acest punct cu siguranță lista e destul de mică. Adică dacă inițial erau 35 de locații pentru căutarea “dentist sector 2 Bucuresti”, după ce le-ați tăiat de pe listă pe cele în cadrul cărora nu sunt oferite serviciile de care aveți nevoie, cât și pe cele care nu corespund normelor de igienă și care au și multe review-uri negative, probabil mai sunt listate doar 5 sau maxim 10 opțiuni. În punctul acesta, dacă toate par ok pentru ceea ce căutați, puteți să vedeți locație cabinet stomatologic pe hartă și să vă orientați în funcție de zonă (mai scumpă sau mai ieftină) sau în funcție de cum vă e mai ușor să treceți pe acolo (dacă e în drum spre serviciu sau dacă e aproape de casă, de exemplu). Cam atât ar fi de zis, momentan, pe tema aceasta, care pare să fie de interes în acest moment pentru mulți internauți. Sper ca informațiile să vă ajute să vă orientați către un medic bun.

Multă sănătate!

Leave a Reply