Adv. & Stuff

Unde găseşti magazine outlet pentru copii

By | 13.06.2017 | 1 Comment

Acum ceva vreme am scris un articol despre haine outlet (de la brand-uri bune) şi am văzut că a primit foarte multe reacţii pozitive. Prin urmare m-am gândit să suplimentez informaţiile şi să plusez cu un material despre magazine outlet pentru copii. Fashion House Outlet Centre Militari este exemplul cel mai bun în cazul de faţă, fiind un mare magazin outlet pentru copii. De fapt este mai mult un centru comercial, având mai multe magazine în componenţa sa. În ceea ce priveşte articolele de îmbrăcăminte pentru cei mici, la preţ de outlet desigur, în incinta centrului comercial pot fi găsite brand-uri precum Nike, Puma, Champions, U.S. Polo Assn, Sport Vision şi Sofiaman.

Chiar dacă suntem sau nu părinţi, ştim cu toţii cât de repede cresc copiii şi că multe haine abia dacă apucă să le îmbrace o dată că deja nu mai sunt bune de ei. Chiar eu i-am cumpărat unei nepoate o rochiţă şi mă chinuiam să iau mărimea potrivită, astfel încât să fie la fix sau un pic mai mare, să mă asigur că o poate purta câteva luni. Atunci când suntem cu ochii după haine de calitate, uneori chiar de la brand-uri de renume, e important să căutăm cele mai bune preţuri. Când e vorba de haine pentru copii sunt cazuri în care nu putem spune că preţul se justifică, de aceea achiziţionarea hainelor din magazine outlet pentru copii este o idee bună, preţurile fiind mult mai accesibile, iar brand-urile fiind aceleaşi (exact calitatea pe care ne-o dorim). Cu alte cuvinte, se merită să treci pe la Fashion House Outlet Centre data viitoare când mai ai drum prin Bucureşti.

Cum ajungi acolo?
West Park Militari
Militari, intrarea pe A1, km. 13
RATB 236 din Piata Operei – circulă direct până la Fashion House
METROUL linia M3 – pana la staţia Păcii, apoi RATB 236 sau 137.

Ar mai fi de adăugat faptul că în cadrul magazinelor de tip outlet, fie că e vorba de haine şi încălţăminte pentru copii ori pentru adulţi, hainele sunt noi şi în stare perfectă. Auzisem la un moment dat pe cineva care spunea că în outlet-uri ajung hainele cu defecte, ceea ce este greşit. În magazinele cu haine outlet ajung produsele din colecţiile vechi, de exemplu rochiţele şi fustele la încheierea sezonului, în septembrie. Află de aici mai multe informaţii despre magazinele de tip outlet. Şi… spor la cumpărături! Să găseşti cele mai frumoase oferte!

magazine outlet pentru copii

One Comments

  • Reply

    Caietul Cristinei

    17/06/2017

    Stiu unde este Fashion House Outlet. Am fost si noi de cateva ori, in cautare mai mult de incaltaminte si chiar am luat-o mai ieftin decat din magazinele de la mall. La haine noi nu prea avem rabdare sa cautam, mai ales ca filam masurile mari.

Leave a Reply