uneori doar

Ştii…
uneori, când mă trezesc, doar îmi strecor degetele prin păr o dată, de două ori… atât, de două ori. Alerg cu buricul degetului din dreptul frunţii până în creştetul capului şi mă bucur că nu am nevoie de o coadă de pieptene pentru a-mi reuşi cărarea. Un coc mic dependent de agrafe negre, între 7 şi 12 (depinde de dexteritatea din dimineaţa respectivă).
Parfumul e starea de spirit cu care mă trezesc.

Ştii…
uneori am senzaţia că domnul din blocul de vis-a-vis, un om la vreo 50-60 de ani, îşi bea cafeaua aruncând ochii pe geam. Poate e doar senzaţia mea, poate nu face asta. O singură dată l-am surprins şi de atunci mă tot gândesc că se uită mereu pe geam. Pentru asta am grijă să aprind lumina, seara, când ajung acasă şi mă îmbrac cu goliciune pentru a fugi la duş. Mama spune că nu-i frumos din partea mea. Eu cred contrariul. Are dreptul la mici plăceri vizuale.

11 comments on “uneori doar”

 1. Antiignorantu says:

  esti cam perversa la faza asta:)

 2. Filip says:

  teaser :)

 3. pariuri2009 says:

  hai ca ai inceput sa te joci cu mintea mea…e vreun apartament de inchiriat in blocul unde sta omul de 50 de ani???:))

 4. Marius Ola says:

  Some kind of kinky:)

 5. bitzasp says:

  esti putin cam razna!da sincer mi-ar placea si mie sa am vecine dastea vis-a-vis!
  :))
  :P

 6. Lulu says:

  Las ca stim noi ca nu mosul voyeurist te intereseaza, ci speri tu ca altcineva va fi incantat de priveliste :p

 7. Terra says:

  @Lulu
  Stau la ultimul etaj. Singurele persoane care pot vedea la mine in apartament sunt cei, evident, de la acelasi nivel al blocului. Si cum se intampla ca blocul de vis-a-vis sa aiba o singura scara, suprimam numarul apartamentelor la 2 (pe partea care da spre blocul meu). Unul dintre apartamente este gol. In celalalt sta domnul de care am precizat.

 8. Monica Olteanu says:

  ce nebuna esti…mie imi e lene sa trag jaluzelele mereu asa ca ma schimb fara nici o problema…nu sunt prima femeie pe care a vazut o un om:)) cu asta ma consloez:))

 9. R'A says:

  si eu cred la fel ca tine.

 10. Complex de Contradictii says:

  bine faci..moare nenea ala de oftica:)))

 11. Marius Ola says:

  PS: Treci pe la mine pe blog. Te aşteaptă o cană cu vin fiert:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>