Adv. & Stuff

Va apărea un serial nou pe Cartoon Network :D

By | 15.05.2020 | 1 Comment

Ce vârstă trebuie să am ca să mă joc chestii de copii și să nu-mi fie teamă să recunosc? Nu #IntrebPentruUnPrieten, ci de data asta întreb pentru mine. Am văzut un anunț de lansare a unui nou serial pe Cartoon Network și am găsit și niște jocuri atașate în anunțul cu pricina. Am fost curioasă, că de la atâta stat între patru pereți chiar simțeam nevoia de ceva… altfel. Am găsit 7 foldere cu provocări inspirate de personajele din serialul Thundercats – Răgetul. Da, e noul serial care va apărea la Cartoon Network 😀 . Am cercetat rând pe rând folderele cu provocări și deja îmi imaginam cum o să construiesc o sabie, apoi o navă spațială… Dar când am ajuns la partea cu rebus… Atât! A fost de ajuns încât să-mi prind urechile și să nu mă las până nu-l termin. Dacă tot l-am completat, să mă laud un pic cu el. Păi nu? This is it:

thundercats

Acest rebus a fost provocarea cu numărul 3, denumită Provocarea Tigra.

Am continuat să cotrobăi pe acolo și m-am oprit la alt joc ce are la bază cuvintele, de data asta fiind vorba de găsirea unor cuvinte care definesc pisicile, cuvinte care erau ascunse într-un pătrat plin de litere ordonate frumos. Am găsit 6 😀 , a se vedea cartonașul cu provocarea mai jos:

cartoon network

Aceasta a fost Provocarea Snarf, de la numărul 5, inspirată de un alt personaj din serialul Thundercats – Răgetul.

Nu că aș fi AS într-un serial care nu s-a lansat încă la noi, dar jocul a beneficiat de 3 cărți speciale, cu regulile, plus 10 cărți ajutătoare, cu suport în ducerea la bun sfârșit a provocărilor.

Am văzut și pe youtube un fel de trailer sau teaser al serialului și mi-a amintit de nebuniile la care mă uitam când eram eu mai mică, tot de pe canalul Cartoon Network. Un fel de “Curaj, câine fricos” combinat cu “Ed, Edd ‘n Eddy” și încă ceva care-mi scapă printre degete. Numai că ceea ce mi se pare interesant în ce privește serialul Thundercats Răgetul este faptul în sine de a-i pune uneori la treabă pe copii, a-i ține ocupați cu diferite provocări menite să le fructifice creativitatea.

Începand din 18 mai serialul Thundercats Răgetul se difuzează de luni până vineri de la ora 16:50 numai la Cartoon Network 😉 .

thundercats roar ragetul cartoon network

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    19/05/2020

    Ne bucuram,abia așteptam să vedem.

Leave a Reply