Adv. & Stuff

Be My Valentine! Cel mai bun cadou pentru anul acesta!

By | 08.02.2016 | 8 Comments

N-am văzut niciodată băieţi sau bărbaţi la raionul de lenjerie intimă pentru femei. Şi nu vorbesc aici de magazine axate exact pe segmentul acesta de produse, ci şi la alte magazine din mall-uri, unde se comercializează haine, dar există şi o secţiune cu portjartiere, sutiene din dantelă şi o grămadă de astfel de tentaţii. Cred că bărbaţii cumpără astfel de produse de pe site-uri, rupând server-ul de la Just4Girls.ro. Şi e foarte bine, căci nu contează dacă lenjeria intimă e cumpărată din magazine fizice sau din magazine online, atâta vreme cât e de calitate.

Băieţi, dacă sunteţi pe site-ul Just4Girls pentru a cumpăra un cadou sexy, sunteţi exact unde trebuie! Pe de o parte vă înţeleg, căci dacă mergeţi în magazine cu lenjerie sexy, magazine fizice, întotdeauna se găseşte câte o femeie care să se uite insistent la voi sau două care să-şi dea coate că vă uitaţi stângaci la jartiere sau că nu ştiţi unde scrie mărimea. Da, pe site e mai simplu, căci doar selectaţi mărimea şi gata.

Dacă tot suntem în februarie, iată nişte idei bune din categoria lenjerie Valentine’s day:

lenjerie intima valentine's day

Pe toate mi-ar plăcea să le am! Nu ştiu dacă aş fi capabilă să recomand ceva ce nu e pe aceeaşi lungime de undă cu mine. Bonus, în ajun de Valentine’s Day, împlinesc 25 de ani. Aşadar am un motiv în plus să mă răsfăţ cu un astfel de cadou. An de an îmi cumpăr câte ceva. Dacă vor şi alţii să-mi ofere cadouri, le primesc cu drag 😀 dar an de an îmi cumpăr şi eu ceva. De la mine pentru mine. Pentru sufletul care sper să rămână tânăr mulţi ani de aici înainte.

Băieţi, curaj! E momentul potrivit să cumpăraţi un cadou sexy pentru prietenă sau soţie. Şi pentru amantă, dacă aveţi, pun pariu că o să-i placă 😀

Cheers!

8 Comments

 • Reply

  Teodora

  08/02/2016

  Si eu in fiecare an imi cumpar ceva, oricat de mic, de ziua mea si in plus ma duc si la coafor. Si primesc cu mare bucurie lenjerie, indiferent de ocazie :))

  • Reply

   Ioana Radu

   08/02/2016

   I agree! ^_^

 • Reply

  Nicu

  08/02/2016

  Hmmmmm, interesantă idee. Cred că o să o pun în practică!
  Uite aşa mai poţi afla ce îi place lui Ioana de ziua ei……
  Spor şi la mai mare…….de cadouri fie vorba…

  • Reply

   Ioana Radu

   09/02/2016

   Multumesc, Nicu! Sa fie! 😀

 • Reply

  Rokolla

  09/02/2016

  La multi ani, iti urez anticipat! Imi place corsetul din mijloc. Este asa de draguuttt

  • Reply

   Ioana Radu

   09/02/2016

   Multumesc! :*

 • Reply

  Hapi

  10/02/2016

  Cool, consortul tău coroborează ziua ta cu Valentine.
  E bine, al meu nici nu recunoaște Valentinul și nici ziua mea nu e pe atunci 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   10/02/2016

   Multă vreme n-am recunoscut Valentine, tocmai pentru a nu primi un singur cadou (13+14 februarie). Nu-mi plăcea deloc asta 🙂 între timp mi-am mai revenit, oricum am strâns destule lucruri, dar flori nu refuz niciodată 😀

Leave a Reply