Diverse

Valentine’s Day e inexistent pentru fetele născute în februarie…

By | 07.02.2021 | 0 Comment

Anul acesta, în ajun de Valentine’s Day, împlinesc 30 de ani. Nu-mi aduc aminte, din relațiile pe care le-am avut, să fi tratat cineva separat zilele de 13 și 14 februarie, aniversarea mea și ziua îndrăgostiților. Una din ele a anulat-o întotdeauna pe cealaltă. Dacă am primit un cadouaș de ziua mea, în următoarea zi auzeam “păi nu ți-am luat ieri cadou?”. Alteori, de ziua mea, primeam un “lasă că îți iau mâine ceva”. Să ne înțelegem, am militat mereu pentru faptul că dragostea nu stă în cadouri. Dar de la asta și până la a lăsa zilele importante să treacă la fel ca orice zi de joi sau de marți, calea-i mai lungă. O floare pe 13 februarie și o ceva mic pe 14 februarie, în semn de celebrare a zilelor importante din viața noastră. Pentru că, da, e ok să sărbătorim dragostea câtă vreme o avem, să nu o luăm de parcă ni se cuvine, căci în oricare din zilele astea putem să nu o mai avem.

An de an, când fac liste pe blog cu idei de cadouri de Valentine’s Day, acțiunea e menită să îi inspire pe cei care mă citesc, să îi ajut să nu uite de ziua aceasta, să o celebreze prin chestii oricât de mici, să n-o lase să treacă neobservată. Pentru că sunt oameni care n-au parte de dragoste în viața lor. Iar noi, mulți dintre noi, uităm cât de mult înseamnă să avem pe cineva alături, să avem cui să-i povestim pe scurt zilele grele, să avem cu cine să împărțim bucuria unei zile frumoase, să avem cu cine să mergem colo și colo…

Sugestiile de cadouri Valentine’s Day pentru anul acesta, drum roll…

Ruj roșu

Clișeic? Nah. Rujul roșu este pe de o parte un reminder al faptului că fiecare fată trebuie să se îngrijească, iar buzele roșii nu vor ieși niciodată din trenduri pentru că avem prea multe modele de feminitate care au pus rujul roșu pe podium, așa cum au fost Marilyn Monroe, Scarlett Johansson și Kat von D. Pe de altă parte, rujul roșu e ceva ce nu orice persoană de sex feminin poartă. E puternic și transmite putere. E sexy, un pic wild și un pic mind your own business. Rujul roșu e pentru fetele și femeile care știu ce vor și nu se tem să obțină în viață ceea ce merită. Este, cu adevărat, un cadou puternic. Simplu, nu neapărat o căruță de bani, dar puternic. Uite, nu orice cadou trebuie să fie scump ca să fie fantastic! Ca să pară că v-ați străduit, puteți adăuga la comandă și o cutie cu fundă generoasă din satin în care să fie pus rujul. ♥

***cutiile din imagine sunt disponibile la Notino, în pagina de finalizare a comenzii

ruj rosu notino nyx

Parfum

Feeling generous? Ok, Valentine’s Day nu e atât de mult despre cadouri, dar dacă financiar vorbind 200-300 de lei reprezintă un chilipir pentru tine, o poți surprinde frumos cu un parfum într-o cutie frumoasă. Orice parfum care te face să te gândești la ea. Ceva cu trandafiri și orhidee sau mai degrabă unul cu flori delicate de primăvară și arome marine. În funcție de fată, de cât de efervescentă este sau cât de organizată, cât de dulce sau cât de hotărâtă.

hugo boss the scent

Flori și timp

Desigur, tolba cu idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea e mare, însă uneori chiar și un buchet de flori (sau un aranjament floral) și o zi întreagă petrecută cu ea înseamnă cam la fel de mult. Depinde desigur de mulți factori, de exemplu de cât de mult timp petreceți de fel împreună. Personal, consider că florile sunt cele mai frumoase daruri. Ok, și rujurile 😀 .

Și inversa este valabilă…

Cu astfel de ocazii, precum Valentine’s Day, cadourile se recomandă a fi de la X către Y și de la Y către X. Pentru că nu doar bărbatul trebuie să aprecieze femeia de lângă el, ci și ea trebuie să aprecieze omul care îi este alături, alături de care împarte atât zilele bune cât și pe cele grele. Un parfum, un șubler nou, ceva care să-l bucure, numai să nu vă prindă 14 februarie cu mâna goală 😀 . Plus, există multe idei pe net de cadouri de Valentine’s Day pentru el.

Cadourile sunt modul în care le spunem oamenilor “Uite, m-am gândit la tine!”, faptul că drumul alături de ei nu ne este indiferent, faptul că apreciem eforturile depuse pe tot parcursul anului. Cadourile sunt un altfel de “Mulțumesc”, unul spus cu fapte. Un “Mulțumesc” pentru care am plecat de acasă (sau am comandat ceva de pe net) special ca să pregătim… o surpriză.

Mai puțin pentru fetele născute în februarie. Ele primesc un singur cadou, nu? Subit nu ne mai pricepem la matematică. Păi… Na. Asta-i situația, ce să mai.

Ferice de voi cele care aveți aniversarea în restul lunilor din an, căci la voi se sărbătorește Valentine’s Day! Bucurați-vă, pentru că nu toate fetele au parte de acest tratament special 😀 .

Leave a Reply