Adv. & Stuff

Vânătoarea de #ChristmasTaste

By | 07.12.2014 | 2 Comments

Am început să beau bere în perioada în care mi-a recomandat-o doctorul, din cauza unor probleme la rinichi care reveneau din ce în ce mai des. Atunci am trecut printr-o adevărată aventură, am “probat” peste 10 mărci de bere, câte una în fiecare zi. Cel mai mult m-am lipit de Tuborg. Nu e nici puternic amăruie dar nici dulce. Pentru mine este cea mai bună combinaţie.

TUBORG_Christmas-600x282Apreciez şi faptul că an de an, de sărbători, cei de la Tuborg îmbracă sticla în haine de sărbătoare – ediţia limitată Tuborg Christmas Brew. Mi se pare unul dintre cele mai potrivite cadouri de pus sub bradul de Crăciun. Nu mai e de mult un secret că bărbaţii apreciază cadourile practice. Fetelor, mergem la sigur cu un six pack de #ChristmasBrew sub brad 😀

De ce mi se pare această bere a fi un cadou grozav? Pentru că, în afară de ambalajul în ediţie limitată, o recomandă concentraţia de alcool de 5,6% şi culoarea brun-roşcată a reţetei cu tradiţie.

“În Danemarca, ziua în care are loc prima livrare de Tuborg Christmas Brew, poartă denumirea de J-Day (Julebryg) și este o zi foarte importantă în Copenhaga. Sunt încântat că J-Day are loc și în România, una dintre cele mai importante 10 piețe din lume pentru brandul Tuborg. Tuborg România este singura fabrică de bere din România care are în portofoliul său o bere internațională dedicată Crăciunului” a declarat Peter Hammarstedt – CEO ExLiD Carlsberg Danemarca.

Aflată de peste 33 de ani în topul preferinţelor băutorilor de bere din Danemarca, Tuborg
Christmas Brew a creat tradiţia lansării simultane a ediţiilor din România cu cele din Danemarca. Această reţetă de bere este însă în ediţie limitată, aşa că ar trebui să vă aprovizionaţi din timp. #ChristmasTaste va fi în magazine până pe 31 decembrie. O să iau şi pentru mine dar iau şi pentru el vreo 6 sticle, să fie sub brad, împachetate frumos. Nici n-o să ştie ce-l aşteaptă 🙂

Ăsta-i unul din motivele pentru care iubesc atât de mult sărbătorile de iarnă. O grămadă de ediţii limitate ale produselor preferate! Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Mary

  13/12/2014

  Mai aveau astia de la tuborg o editie speciala, cu portocaliu, tropical se numea. Era foarte buna!

  • Reply

   Ioana Radu

   14/12/2014

   N-am apucat sa o incerc :d

Leave a Reply