Adv. & Stuff

Vara asta plouă cu premii pentru bloggeri!

By | 19.06.2015 | 5 Comments

„Vara Bloggerilor” este o campanie recent începută pe platforma BlogAwards.
Este a doua de acest gen la care mă înscriu, anume că este o campanie mare, ce se desfăşoară pe o perioadă mai lungă de timp, şi are alte 8 campanii la rândul ei.

Fiecare dintre cele 8 campanii este opţională. Cu alte cuvinte, dacă mie îmi plac premiile de la 3 campanii individuale din cele 8, atunci particip doar la 3 campanii. Adică dacă vă înscrieţi nu sunteţi obligaţi să participaţi la toate ci doar la cele care vă atrag atenţia. Câştigătorii pentru fiecare campanie sunt decişi fie prin jurizare de către sponsori, fie prin acordarea unui punctaj în funcţie de anumite criterii (nr. de like-uri, nr. de comentarii etc.) Diferă de la campanie la campanie.

Dacă alegeţi să participaţi la cât mai multe campanii din cele 8 şi scrieţi şi un articol în care să vorbiţi despre Vara Bloggerilor, aveţi şansa de a strânge puncte cât mai multe şi de a câştiga premii suplimentare. Şi sunt destul de multe premii 😀 Sper să am noroc să câştig şi eu ceva. Evident, toţi sperăm asta.

Totodată, dacă sunteţi bloggeri şi vă înscrieţi pentru prima dată pe platforma BlogAwards, vă rog frumos să-mi lăsaţi un comentariu cu user-ul vostru de pe site (sau un mesaj privat pe facebook). Şi, apoi, să-i rugaţi pe cei care se înscriu prin intermediul vostru să facă acelaţi lucru.

vara2015

Se vor acorda premii atât în cadrul fiecărei campanii individuale, cât şi o tabletă pentru autorul celui mai reuşit articol care promovează Campania #VaraBloggerilor 2015.
Totodată, premii suplimentare vor fi acordate bloggerilor care vor ocupa primele 10 locuri ale Clasamentului Campaniei Vara Bloggerilor.

Premiile suplimentare:
1. Voucher de 100 lei pentru cumpărături de pe Copil.ro
2. Voucher de 100 lei pentru cumpărături de pe Cbstore.eu
3. Suma de 150 lei de la ScauneOnline.ro
4. Placă de păr de la Silk’n
5. Set Luiza şampon, mască şi ser, în valoare de 333 ron
6-20. Câte o agendă oferită de Cornul Abundenţei.

Succes tuturor bloggerilor participanţi!

5 Comments

Leave a Reply