Review produse & servicii

Vară fără griji ► îngrijirea pielii cu produse BIO de la Life Care

By | 11.06.2019 | 2 Comments

Vara a început să-și intre în drepturi, iar cei de la Life Care s-au gândit să-mi pregătească o trusă de vacanță ce conține numai produse BIO Kräuter®. Pentru cei care mă citesc de puțin timp, Life Care este unul dintre brand-urile mele preferate, fiind cea mai mare companie de vânzări directe din România, orientată pe vânzarea de produse bio, naturale și vegane. Totodată, numeroase publicații precum Forbes, Capital, Money Channel și Wall-Street au detaliat activitatea Life Care. De regulă îmi place să fiu bine informată atunci când folosesc produse bio pentru îngrijirea corpului, astfel încât să știu că ceea ce aplic pe piele este ok.

Life Care trusa de vacanta

Ce conține trusa de vacanță pe care mi-au trimis-o cei de la Life Care? O emulsie de plajă cu protecție solară, un gel pentru calmarea iritațiilor (în caz că nu-s cuminte și stau la soare mai mult decât e cazul 😀 ), o cremă de corp cu unt de shea și un gel anticelulitic cu mentă. Pe rând, frumușel, voi scrie despre fiecare dintre acestea, atât informații de pe ambalaj cât și impresiile mele după testare, astfel încât să vă ajut să vă faceți o idee cât mai clară despre ele.

1. Emulsie de plajă pentru protecție solară cu ulei de argan BIO Kräuter®

Emulsie de plajă pentru protecție solară cu ulei de argan BIO Kräuter®

Produsele pentru protecție solară, din ce știu eu până în prezent, sunt de mai multe feluri: ulei de corp, lapte/emulsie de corp, cremă de corp și spray de corp. Dintre toate, cam cea mai lejeră variantă este laptele de corp. Lejeră în sensul că este ușor de aplicat, nu încarcă pielea și, dacă suntem pe litoral, nisipul nu prea se lipește de fiecare parte a corpului nostru, ceea ce e super. Ei, tot așa de super a fost și momentul în care am descoperit produsul cu protecție solară din trusa de vacață de la Life Care, fiind vorba de lapte de corp / emulsie. O cremă albă ușor lichidă, cu textură lejeră, ce se întinde foarte ușor pe brațe, pe picioare și pe celelalte zone ale corpului pe care le expunem la soare și ne dorim să fie protejate împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB. Un alt avantaj, dincolo de textură, este compoziția produsului, fiind bio și având la bază uleiul de argan, bine cunoscut pentru proprietățile de regenarere.

De pe ambalajul produsului mai descoperim și faptul că este testat dermatologic, nu conține parabeni și parafine, iar nivelul de protecție UVA și UVB este mediu (SPF 25). Emulsia pentru protecție solară cu ulei de argan bio protejează pielea de radiațiile solare și asigură o bronzare uniformă. Ajută la prevenirea arsurilor solare și îmbătrânirea pielii, iar acizii grași din compoziție ajută la regenerarea și catifelarea pielii. Tubul acestei emulsii de corp cu SPF 25 are 200ml și în prezent costă 41,98 lei pe site-ul brand-ului.

2. Gel pentru calmarea iritațiilor cu mentă BIO Kräuter®

Gel pentru calmarea iritațiilor cu mentă BIO Kräuter®

Gel pentru calmarea iritațiilor cu mentă BIO Kräuter®

După fiecare expunere îndelungată la soare riscăm să ne alegem cu iritații sau chiar cu arsuri superficiale la nivelul pielii. Asta în cazurile fericite, când nu facem insolație și nu dăm de alte belele. Ei bine, pentru calmarea iritațiilor și a pielii înroșite de soarele puternic gelul cu mentă face minuni. Testat deja de o persoană care s-a întors recent din Spania, spunându-mi că gelul acesta chiar a reușt să-i amelioreze disconfortul de la nivelul pielii. Totuși, chiar dacă suntem super precauți și poate chiar norocoși astfel încât să nu ne alegem cu iritații din cauza soarelui puternic, un anume disconfort tot se poate instala. Când ajungem acasă după o zi lungă, facem un duș și parcă ar mai merge ceva… Acel ceva e gelul răcoritor cu mentă bio. Ca un sfat din tolba experiențelor mele, gelul cu mentă e bun și pentru picioare obosite (fie după o nuntă lungă, fie după o zi în care am stat prea mult în picioare), pentru că senzația de răcorire pe care o oferă gambelor și tălpilor reușește să inducă o stare relaxantă. You can thank me later 😀 .

Conform informațiilor de pe ambalaj, gelul acesta revigorează, relaxează și calmează pielea înroșită, arsă de soare, precum și pielea care prezintă iritații rezultate în urma înțepăturilor de insecte sau plante iritante. Menta bio din compoziția produsului tonifică musculatura, stimulează circulația sângelui și are proprietăți astringente.

3. Cremă de corp calmantă, cu unt de Shea și plante BIO Kräuter®

Cremă de corp calmantă, cu unt de Shea și plante BIO Kräuter®

Cremă de corp calmantă, cu unt de Shea și plante BIO Kräuter®

Rar am dat de creme de corp care să hrănească atât de bine pielea și totodată să nu o lase uleioasă. Am să încerc să explic mai bine, ca să vă dați cât de cât seama de cum este acest produs, să știți dacă vi se potrivește și vouă. Ca textură este o cremă cu densitate obișnuită, medie, astfel că la prima atingere pare un produs standard. În timpul aplicării însă se simte cât este de hrănitoare formula acestei creme, fapt care eu cred că se datorează untului de shea din compoziție, ingredient ce stă la baza produsului. Oferă o hidratare atât de bună încât mi se pare o cremă ideală pentru pielea uscată de soare, dar și pentru pielea atacată de frigul din sezonul rece. Deci e un produs “pentru toate anotimpurile”. După aplicare, ceea ce eu cataloghez ca fiind un avantaj, pielea nu rămâne uleioasă, dar se simte super hidratată (inclusiv la atingere pielea se simte că e îngrijită). Recomand cu mare drag să o încercați.

Pe ambalaj scrie că protejează pielea de factorii externi nocivi, oferă protecție și calmează iritațiile, totodată ajutând pielea să își recapete suplețea naturală conferind un aspect catifelat și sănătos. Ideală pentru pielea sensibilă și normală.

4. Gel anticelulitic cu mentă BIO Kräuter®

Gel anticelulitic cu mentă BIO Kräuter®

Gel anticelulitic cu mentă BIO Kräuter®

Da, cei care mă știți vă întrebați cam ce o să fac eu cu gelul anticelulitic. Spre norocul meu, n-am avut niciodată probleme cu celulita și sper să nu am nici pe viitor. Gândul meu este să “mărit” acest produs, să îl ofer uneia dintre voi, cel mai probabil în cadrul unui concurs pe pagina de facebook a blogului. Am îndrăznit totuși să desigilez produsul pentru a-l fotografia și pentru a-l testa puțin, astfel încât să vă zic ce textură are și cum se simte pe piele. Este în mod clar un gel de corp, de culoare alb-ivory și cu puternic miros de mentă. Imediat după aplicare pare să semene cu gelul pentru calmarea iritațiilor, care e tot pe bază de mentă, însă după câteva secunde gelul acesta anticelulitic încălzește zona pe care a fost aplicat. Cred că e bun și iarna pentru stimularea circulației la persoanele friguroase ca mine :)).

Conform informațiilor de pe ambalaj, gelul anticelulitic cu efect de încălzire acționează local, netezește și tonifică pielea. Cafeina și extractul de mentă stimulează micro-circulația, favorizează reducerea excesului de apă permițând astfel eliminarea toxinelor și reducerea vizibilă a grăsimilor acumulate sub piele. Gelul se aplică zilnic pe zonele afectate, curate, masându-se circular.

Crema de corp calmantă și cele două geluri vin fiecare în recipiente de 250ml, iar prețurile lor pot fi verificate direct pe site-ul brand-ului – www.LifeCare.com/RO

Stați cu ochii pe pagina de facebook a blogului meu dacă vreți să prindeți concursul cu gelul anticelulitic. Nu se știe de unde sare norocul 😀 .

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Roman Nicoleta Ana Maria

  12/06/2019

  Am auzit numai lucruri bune despre aceste produse! Sa le folosesti cu placere!

 • Reply

  Valeria Chertes

  12/06/2019

  Mulțumim pentru recomandare.

Leave a Reply