Adv. & Stuff

VelaShape – Arma nr. 1 în lupta cu celulita

By | 04.11.2018 | 2 Comments

VelaShape - Arma nr. 1 în lupta cu celulita

VelaShape – Ai auzit în mod sigur denumirea aceasta, dar știi despre ce e vorba exact? VelaShape este un tratament anticelulitic care combină tehnologia de radiofrecvență și energia luminii infraroșii cu masajul cu vid și masajul mecanic pentru a netezi și remodela pielea. Procedura are ca scop îmbunătățirea formei corpului și a tonusului, prin tratarea simultană atât a țesuturilor mai adânci cât și a straturilor superioare ale pielii.

Rezultate în studii clinice
Abordarea de ultimă generație a tratamentului VelaShape s-a dovedit a fi atât de eficientă încât, în majoritatea studiilor clinice, participanții au prezentat o medie de 3 până la 5 centimetri de reducere a circumferinței în zonele tratate – și asta după doar patru tratamente. Un alt studiu a constatat că celulita participanților a fost redusă cu până la 63%. Astfel de rezultate extrem de importante sunt unice pentru VelaShape. Niciun alt tratament nu folosește o combinație inovatoare de tehnologie cu radiofrecvență bipolară, lumină infraroșie, vid și masaj mecanic pentru a transforma corpul.

VelaShape – procedură noninvazivă eficientă
Și cea mai bună caracteristică a lui VelaShape 3? Faptul că este neinvaziv și nu necesită practic niciun moment de recuperare, ceea ce înseamnă că îți vei putea relua activitățile normale imediat după tratament. Rezultatele constau într-o piele mai fină și mai fermă și teoretic sunt deja vizibile după primul tratament.

În ce constă tehnologia VelaShape?
Tehnologia VelaShape constă în patru mecanisme diferite – radiofrecvență, lumină infraroșie, aspirație în vid și masaj mecanic. Procedura folosește energii de radiofrecvență în infraroșu dirijate pentru a încălzi cu precizie țesutul cutanat și hipodermic în zona de tratament. Acest efect de încălzire stimulează metabolismul celulelor adipoase și reduce dimensiunea și numărul de celule grase, contribuind la eliminarea celulitei. În același timp, rolele de masaj VelaShape frământă încet zona pentru a accelera circulația, încurajând drenajul limfatic și eliminând produșii secundari ai celulelor adipoase și toxinele. Mecanismul de aspirație se extinde pe benzi fibroase în epidermă, netezind gropile și reducând aspectul celulitei. Rezultatul final al tuturor acestor mecanisme este o reducere semnificativă a circumferinței, o reducere a celulitei și o piele mai fină și mai fermă.

Frecvența ședințelor VelaShape
Deoarece tehnologia VelaShape funcționează treptat pentru a reduce circumferința celulitei și a corpului, pacienții trebuie să facă între patru și opt ședințe (cu distanță de o săptămână între ședințe, iar numărul lor diferă în funcție de persoană și de rezultatele pe care vrea să le obțină). O sesiune VelaShape durează de obicei între 20 și 40 de minute, în funcție de zona tratată. După sesiunile de tratament inițial sunt necesare sesiuni de întreținere la fiecare două luni. Pacienții cu VelaShape trebuie, de asemenea, să contribuie la menținerea rezultatelor urmărind o dietă sensibilă și un regim de exerciții fizice.

Unde să testezi VelaShape?
Dacă îți dorești să fii și tu o VelaBabe si să îți remodelezi corpul, câștigând încredere în tine, poți încerca tehnologia VelaShape la Clinica de Dermatologie Estetică Yiara, locul unde personalul calificat va pune în slujba ta toată priceperea și experiența folosindu-se de tehnologii de ultimă generație și aparatură de top. Dincolo de toate aceste atu-uri, Yiara vine și cu o ofertă de nerefuzat: cea mai bună variantă VelaShape preț de pe piață! Numai acum, la Yiara vei avea parte de o reducere de 56%, ceea ce înseamnă că un pachet VelaShape de 6 ședințe pentru 2 zone (coapse și fese) îl vei găsi redus la 2000 de lei. Și asta nu e tot! Alături de reducerea de 56% vei primi și un bonus de 6 ședințe de drenaj.

2 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  06/11/2018

  am auzit eu ceva de tehnologia asta noua la un salon din galati, unde am mai aterizat de cateva ori, dar nu pricepeam exact ce si cum in totalitate. asa ca… thanks! mi-ai deschis mintea! as vrea acum sa reusesc sa fac rost de bani pentru cateva sedinte, ca jur, zici ca e un facut – cand trece vara, iau in greutate si incep sa ma deformez

 • Reply

  Cristina Dragomir

  06/11/2018

  ce bine ar fi daca as avea numai problema celulitei! Pe-asta o rezolvi usor si rapid cu astfel de procedee. La mine e mai mult decat atat si, cum regim nu tin, ssport nu ma omor sa fac, ar trebuie sa apelez la operatia de miscorare de stomac de care mi-e prea frica. Norocose voi cele care va rezolvati problemele rapid cu 3-4 programari la seedinte cu Vela Shape si sunteti gata de plaja.

Leave a Reply