Diverse

Voi ce anume vă doriţi să îmbunătăţiţi la voi?

By | 10.08.2016 | 7 Comments

Cred că fiecare om îşi doreşte să îmbunătăţească anumite chestii la el, oricât de mici ar fi intervenţiile, oricât de mic ar fi efortul. Ne alegem haine care ni se par frumoase, fie ele scumpe sau ieftine. Ne pieptănăm, ne spălăm pe dinţi, ne călcăm cămăşile. Ne aranjăm, oricât de puţin, uneori involuntar. Chiar dacă mergem la magazinul din faţa blocului în pijamale, ne uităm în oglindă înainte să ieşim din casă, măcar faţa să arate bine, să ne fi spălat pe ochi şi pe dinţi, atât, nişte detalii minore. Iar atunci când mergem la un suc sau la o pizza, chiar dacă nu ne aranjăm, totuşi nu plecăm de acasă în pantalonii cu genunchi cu care stăm prin casă. Luăm ceva decent pe noi, chit că-i primul tricou pe care-l vedem în dulap şi prima pereche de blugi, ăia pe care i-am purtat în fiecare zi în ultima săptămână, însă asta nu contează aşa de mult, ideea în sine fiind că ne aranjăm oricât de puţin, că nu ieşim în lume oricum. Nici măcar prin casă nu stăm oricum.

În acest sens, al detaliilor mici care contează, îmi doresc tare mult ca dantura mea să fie superbă. Lucru care e totuşi un pic mai greu comparativ cu situaţia altor oameni. În primul rând pentru că am nevoie de aparat dentar (pentru care strâng bani de vreun an; aş fi strâns mai din timp dacă n-aş fi avut datorii, dar na, uneori viaţa “se întâmplă” şi ne dă peste cap planurile). Iar după procesul de îndreptare o să vreau să apelez la un tratament de albire a dinţilor, precum cele de aici, pentru că îmi amintesc cuvintele medicului stomatolog pe care l-am întrebat despre albirea danturii şi care mi-a răspuns că mai bine apelez la tratamente pentru acasă, pentru că cele din cabinetele medicale în timp slăbesc calitatea danturii. În acest sens, în timp, am găsit mai multe tratamente care promit să facă minuni, însă cel mai interesant este tratamentul de albire profesională a dinţilor de pe site-ul acesta.

Iniţial, când am descoperit acest tratament şi am citit ce piese conţine, am făcut ochii mari. Citisem la primul tip de tratament de albire profesională că pachetul conţine 6 seringi pentru 18 aplicaţii. Şi m-am speriat. Cum adică seringi? Cum să folosesc eu seringi, la domiciliu, singură singurică, pentru albirea dinţilor? Panică, panică, evident, mai ales că mi-e frică de seringi de când mă ştiu pe lumea asta. Apoi am văzut eu cum stă treaba şi am râs singură de mine. Sunt 6 seringi umplute cu o soluţie pentru albire, soluţie care se pune pe un suport de plastic transparent ce se aşază pe arcada dentară. Suportul este făcut după dantura ta, la un cabinet stomatologic.

tratament profesional pentru albirea dintilor

tratament profesional albirea dintilor

Mie mi se pare că arată precum suporturile care se poartă după îndreptarea dinţilor, dar şi pentru persoanele care au probleme în timpul nopţii şi scrâşnesc din dinţi. Aşadar suportul acesta ni-l facem noi, la orice cabinet dorim, ca un mulaj pentru dantura noastră. Iar în el punem conţinutul seringilor cu tratament 3în1 (pentru albire profesională, strălucire şi gestionarea sensibilităţii dentare). Fiecare seringă conţine suficient tratament încât să poată fi folosit pentru 3 aplicări (deci 3 zile diferite de tratament). Iar cel mai mic pachet profesional conţine 6 seringi cu tratament (asta înseamnă 18 aplicări).

Voi ce anume vă doriţi să îmbunătăţiţi la voi? Aveţi mania asta cu dantura sau vă preocupă alte aspecte, precum kilogramele în plus sau epilarea definitivă?

Da, ştiu că cel mai important este să fim oameni cu bun simţ şi să schimbăm la noi chestii care ţin de comportament, însă mereu am fost de părere că oamenii inteligenţi îşi doresc să fie cea mai bună versiune a lor şi fac îmbunătăţiri pe mai multe segmente, inclusiv în ceea ce priveşte fizicul. Aşadar, voi ce anume vă doriţi să îmbunătăţiţi la voi?

7 Comments

 • Reply

  Teodora

  10/08/2016

  Mnoooo, hate to be a party breaker, dar si cele pentru acasa am inteles ca dauneaza smaltului. Si tu Brutus la indreptatul dintilor? :))) La mine nu mai e posibil sa o fac din variate motive si va trebui ceva mai complicat. De ce sa fie simplu? =))) Ah, si da, am mania danturii, pentru ca de cand eram mica am avut probleme si am fost tarata pe la dentisti. Got to be extremely careful!

  • Reply

   Ioana Radu

   11/08/2016

   Da, si eu am fost la dentist de mica, intr-o vreme chiar prinsesem o frica foarte mare. Cu toate astea, tot nu scap de probleme. Se spune ca noi, cei care avem nevoie de aparat dentar, ne confruntam cu alte probleme si dim cauza asta. Abia astept sa am aparat si sa treaca timpul si sa scap de el :D.

 • Reply

  Mihaela

  10/08/2016

  Si pentru mine conteaza mult zambetul asa ca incerc sa am grija de el cum pot chiar daca am pierdut startul cum se zice. Am renuntat la ideea de a-mi indrepta dintii dar nu si la cea de ai face mai albi. As incerca oricand tratamentul asta de albire.

 • Reply

  cristina dragomir

  11/08/2016

  sa stii ca eu pana acum am fost pe sistemul las-o ca merge asa. Bine, am avut si alte probleme stomatologice prioritare dar in toamna vreau sa imi fac si detartrajul si apoi cred ca voi apela si eu la un tratament de felul acesta pentru albire.

  • Reply

   Ioana Radu

   11/08/2016

   Eu incerc sa nu le mai aman, ca apoi devin mai complicate si tot eu am de indurat.

 • Reply

  radu

  11/08/2016

  IQ-ul se clasifică la îmbunătățire? Presupunând că se poate scoate ceva din el :))

  • Reply

   Ioana Radu

   12/08/2016

   Merge, merge 😀

Leave a Reply