Diverse

Vreau husă fancy, dar ok la bani. (Not too much to ask.)

By | 28.01.2016 | 4 Comments

Amy scria recent pe blogul ei despre lucruri de care ne ataşăm, lucruri cărora le dăm o anumită valoare şi de care ne despărţin cu greu (ori le păstrăm/colecţionăm ani de zile). Aşa mi-am amintit de vechiul telefon, un Sony Xperia SL pe care-l cumpărasem la mâna a doua cu 900 de lei şi de care m-am ataşat foarte mult. L-am cumpărat cam julit pe la colţuri iar carcasa de pe spate nu stătea fără husă. Dar mi l-am dorit foarte mult şi nu-mi permiteam să-l cumpăr nou. Am luat pentru el două huse de la GSMnet, una neagră din silicon iar alta din plastic turcoaz.

Despre husele din silicon toată lumea ştie că sunt rezistente. Dar cea din plastic, oricât de stylish arăta ea în poze, mă temeam că va fi pentru uz temporar. Contrat temerilor mele, husa era confecţionată dintr-un plastic zdravăn, cu timbru de calitate pe interiorul ei („SGP Case. Designed by SGP in California”). Am folosit telefonul respectiv mai mult de doi ani, aproape 3. Husa neagră am părăsit-o într-un sertar al biroului, căci m-am ataşat foarte mult de cea turcoaz. Chestia este că oricât de des am scăpat telefonul din mână, husa aia a fost de milioane! 🙂

Mi-a fost greu să mă despart de Xperia, fiind un obiect de suflet pentru mine. Un telefon pe care mi l-am dorit foarte mult şi căruia nu i-aş fi dat drumul dacă nu se strica (în cele din urmă, căci avea aproape 5 ani de folosinţă, ceea ce pentru un smartphone este foarte mult).

Recent mi-am comandat o tabletă Allview, iar azi am intrat să mă uit de husă tot pe site-ul GSMnet. Au şi huse care sar de 100 de lei, dar au şi huse la 15 lei. Şi toate sunt frumoase. O să-mi iau una la vreo 30 de lei, pentru mine e suficientă. Astea, de exemplu, sunt foarte drăguţe:

husa tableta gsmnet

Click aici pentru a vedea toate husele!

Da, am o slăbiciune pentru turcoaz. Cred că a devenit culoarea mea preferată, alături de negru şi roz. Toate husele pe care le-am selectat sunt sub 30 de lei, excepţie făcând cea cu model fantasy care costă 54 de lei. Aş da şi 54, că nu e o avere, dar mai bine-mi iau una de maxim 30 de lei iar de restul îmi iau o carte sau două 😀

Deci nu e vorba că nu vreau să cheltui banii respectivi, ci priorităţile, că pe mine la o husă nu mă interesează foarte mult detaliile. Important este să protejeze gadget-ul şi să fie într-o culoare veselă. Eventual turcoaz :D.

4 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  28/01/2016

  Acum spui si tu de site-ul asta, dupa ce am dat eu o caruta de bani pe husa mea pentru samsung?

  • Reply

   Ioana Radu

   28/01/2016

   Lasa ca stii pentru data viitoare sau pentru cand vrei sa faci cadou 😀

 • Reply

  Nicu

  29/01/2016

  Bună investiţie, mai ales dacă ţii la tableta ta. Nici eu nu am ştiut de acest magazin. Au nişte preţuri tare faine!

  • Reply

   Ioana Radu

   29/01/2016

   Intr-adevar, au preturi foarte bune comparativ cu alte magazine.

Leave a Reply