Vrei bani?

Am crescut cu impresia că pariurile şi jocurile virtuale sunt o modalitate de a rămâne fără bani, în niciun caz de a-i face pe cei existenţi să se înmulţească. De câteva luni, admit cu ruşine, mi-am dat seama că impresia creată era nefondată. N-am niciun interes în a lăuda un produs dacă nu l-am încercat personal. Am crezut iniţial că e complicat şi nu voiam să mă bag de silă. Dar după ce m-am prins cum stă treaba, din primul pariu câştigat mi-am cumpărat pantofi :D. Din al doilea am făcut cinste prietenilor mei… în ideea de karma (dacă tot am câştigat, măcar să împart şi cu alţii). Acum, pentru cei care mă ştiu şi care s-au obişnuit cu ideea că eu nu vând gogoşi, am să scriu mai jos paşii prin care puteţi să câştigaţi şi voi câţiva bănuţi (care, pe bună dreptate, nu strică să-i avem).

Daţi click pe banner-ul de mai jos pentru a deschide un cont la Betclic. Agenţia de pariuri Betclic oferă acum şi pentru jucătorii români un Bonus gratuit de până la 80 RON (care reprezintă miza primului pariu, dacă acesta este pierdut). Acest bonus nu necesită nicio rulare şi poate fi folosit cum doriţi, chiar poate fi şi retras!
Un pariu gratuit de 80 RON: singura ofertă de bun venit fără niciun risc de pe internet!

Oferta este cât se poate de clară: deschideţi un cont, plasaţi primul pariu în limita a 80 RON, iar dacă pierdeţi, site-ul vă rambursează miza şi vă puteţi retrage banii.

Un pariu sportiv absolut GRATUIT, fără trucuri ascunse, fără restricţii.
De exemplu:
Ţineţi să pariaţi 80 RON că Manchester United o va învinge pe Chelsea. Urmaţi aceşti paşi:

1. Înregistraţi-vă pe BetClic
Completaţi formularul de înregistrare şi validaţi înregistarea prin intermediul mailului de confirmare.

2. Deschideţi un cont
Depozitaţi 80 RON în cont. Nu puteţi pierde, deoarece BetClic plăteşte primul pariu (dacă este necâştigător).

3. Plasaţi un pariu sigur
Dacă cotele ca Manchester United să bată Chelsea sunt 5.00 şi pariul este câştigător, veţi primi:
80 RON X 5 = 400 RON
Dacă pierdeţi, miza de 80 RON va fi rambursată în contul vostru BetClic! Nu aţi pierdut nimic şi v-aţi bucurat de experienţa de a face un pariu.

4. Oferta este valabilă doar pentru noii utilizatori BetClic şi se aplică la toate pariurile sportive cu excepţia pariurilor de tip Sistem (nu multiple, dar sisteme precum 2/3, yankee ş.a.m.d.) şi a grilelor BetClic14.

5. Doar primul pariu va fi rambursat. Pentru a profita la maximum de această ofertă, pariaţi dintr-o dată suma de 80 RON.

6. Orice bonus oferit de BetClic este limitat la unul pentru un cont, acest lucru reprezentând nu mai mult de un bonus per adresă de IP.

Baftă şi vouă şi aştept să-mi spuneţi ce aţi făcut cu banii. Eventual să faceţi cinste :D :D

5 comments on “Vrei bani?”

 1. Matei says:

  Eu am cont (de vreo 2 ani) tot la o agentie de pe net si castig regulat, cand ma pun sa joc :)

 2. Andrei says:

  Da!

 3. Matei says:

  Atat timp cat joci cu cap si nu te avanti aiurea, nu e o modalitate de a ramane fara bani

 4. florin says:

  Daca ai autocontrol si rabdare poti face bani din pariuri…

 5. Yamasha says:

  Eu sunt reticient cand vine vorba de pariuri. mai bine incerc sa fac banii din alta parte decat sa-i pierd pe toti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>