Adv. & Stuff

Vrei noutăţi despre gadget-uri?

By | 12.02.2016 | 4 Comments

Eram curioasă dacă alţi utilizatori de Allview sunt la fel de mulţumiţi ca mine. Ideea este că nu mai e de mult doar o companie românească, ci o întreagă revoluţie în materie de gadget-uri. N-a văzut niciun smartphone de la o altă firmă să aibă baterie la fel de bună precum cea a telefonului meu (Allview P6 Energy). Am scris vreo două sau trei materiale despre el, de când îl am, şi toate fotografiile de anul trecut din vară şi până în prezent le-am făcut numai cu telefonul acesta. Chiar dacă nu am vechime pe nişa de review-uri, mai trag cu ochiul pe Blogatu.ro şi văd cam ce-mi lipseşte când mă apuc să scriu despre un gadget.

Blogatu primeşte atât de multe gadget-uri la testare, încât te întrebi unde ţine ascunsă bagheta magică. Zău, aşa. Trebuie să fii cu adevărat bun ca să ajungi la nivelul respectiv. Şi cel mai mult şi mai mult casc ochii la review-urile video de pe canalul lui de youtube. Unul dintre produsele prezentate într-o filmare este Allview X2 Soul Style. E un telefon şmecher din mai toate punctele de vedere. Nu ştiam că este chiar atât de subţire până să-l văd la el în filmare. Ştii cum e, reclamele oficiale ţi se par un pic photoshopate. Toma necredinciosul ne dă târcoale…

Îmi plac review-urile pe care le face Marius Călugăru pentru că sunt fără artificii. Menţionează atât aspecte care îi plac, cât şi chestii care nu sunt tocmai pe gustul lui. E un lucru foarte important în alcătuirea review-urilor, şi cred că destul de rar, să vezi păreri sincere şi pertinente. Mi-ar plăcea totuşi să vorbească un pic mai rar în filmări, ca să pot ţine pasul mai bine 😀

Dacă sunteţi pasionaţi de gadget-uri vă recomand să vă abonaţi la canalul lui de youtube!

allview-x2-soul

4 Comments

 • Reply

  Hapi

  12/02/2016

  Măi, eu sunt pasionată dar recunosc că-s brișcă închisă când e vorba de explicații tehnice 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   12/02/2016

   Pe mine m-au atras întotdeauna gadget-urile, cu tot cu explicaţii tehnice. Am tot dat târcoale specializării AIA (Automatică şi Informatică Aplicată). Uneori am senzaţia că sunt un băiat simpatic :))

 • Reply

  Andrea

  14/02/2016

  Eu mi-am cumparat un Allview V1 Viper E si’s tare multumita de el, chiar daca multi mi-au spus sa nu merg pe acest tip de “marca”. Pana la urma, ramane o firma romaneasca si face chiar lucruri bune cu telefoanele produse.

  • Reply

   Ioana Radu

   14/02/2016

   Unii îşi spun părerea fără să fi încercat marca. Şi eu sunt foarte mulţumită de al meu, se mişcă bine.

Leave a Reply