Adv. & Stuff

Vrei să îţi deschizi un atelier mobil? Echiparea maşinii este un pas esenţial.

By | 28.06.2017 | 0 Comment

Prezentul are destul de multe avantaje, iar unul dintre acestea e reprezentat de faptul că multe firme au echipă ce se deplasează la faţa locului pentru a face constatarea problemelor şi pentru a ridica bunurile ce necesită reparaţii (de exemplu maşini de spălat). Un alt avantaj al prezentului este că firmele bine pregătite aleg să echipeze corespunzător maşina, astfel încât să fie un fel de atelier mobil, iar angajatul care merge la faţa locului pentru constatare să poată interveni pentru problemele minore, fără să mai fie nevoie să ducă obiectul de reparat la sediul firmei şi apoi să îl aducă înapoi. Astfel consumă mai puţin combustibil (nefiind nevoie să mai facă încă un drum, pentru a aduce înapoi produsul reparat), mai puţină energie (că nu trebuie să se lupte cu maşina de spălat ori cu frigiderul până la parterul blocului şi apoi să o/îl poziţioneze bine în maşină astfel încât să nu se producă deteriorări în timpul transportului), iar firma are un client satisfăcut de rapiditatea serviciilor. Câştig pe toate planurile. Aşadar un atelier mobil complet utilat se dovedeşte a fi o idee bună din mai multe puncte de vedere.

service mobil echipare autovehicul rafturi auto

Însă cine spune că un atelier mobil auto este doar pentru firmele mari de reparaţii? Până la urmă, dacă lucrezi pe cont propriu, în calitate de persoană fizică autorizată, SRL, II ori altă formă de organizare juridică, poţi avea şi tu afacerea pe roţi. La propriu 😉 . Poţi avea un atelier mobil indiferent de marca sau modelul autovehiculului pe care îl deţii. E chiar mai avantajos să ai atelierul mobil, decât să plăteşti chirie pentru un spaţiu (sediu), în cazul în care lucrezi pe cont propriu. Se aplică şi în cazul acesta reducerea consumului de combustibil, aşa cum notam în primul paragraf, cât şi reducerea consumului de energie şi obţinerea satisfacerii clientului la un alt nivel. Plus că un atelier mobil auto, dacă îţi faci puţină reclamă, te ajută să te poziţionezi în faţa unor firme concurente care nu dispun de aşa ceva.

Pentru echipări autovehicule comerciale sau pentru transformarea propriului autovehicul în atelier mobil există soluţii optime la StoreVan.ro, aceştia oferind clienţilor lor sugestii de organizare a interiorului maşinii indiferent de marcă sau model. Indiferent că e vorba de rafturi auto, cutii de scule pentru maşină sau sisteme de asigurare a încărcăturii, Storevan pare să fie cea mai bună alegere în prezent. Organizarea maşinii tale, fie că o faci pentru a avea un atelier mobil sau doar pentru că îţi place să fie totul în ordine, este o opţiune atât de “la îndemână”.

rafturi auto atelier mobil

Leave a Reply