Adv. & Stuff

Vrei să îţi testezi limitele? Escape Room te provoacă la un joc de evadare în timp real!

By | 19.06.2015 | 1 Comment

Iti plac jocurile de strategie si sa iti folosesti inteligenta si spiritul de echipa astfel incat sa ai parte numai de castiguri? Atunci e timpul sa profiti de cea mai interesanta provocare venita din partea unui joc contemporan: Escape Room de la Cryptex. Inarmeaza-te cu multa rabdare, chef de distractie si de adrenalina si inscrie-te in cea mai mare provocare din lumea jocurilor: Escape Rooms!

Ce este un joc de evadare Escape Room?

Dupa cum bine ii spune si numele si cum probabil deja te astepti, Escape Room presupune evadarea dintr-o camera pe care chiar tu o alegi, intr-un timp determinat de regulile jocului si folosindu-te de toate indiciile prezente in incapere, pentru a putea gasi cheia salvatoare. De exemplu, la Cryptex, ai la dispozitie 3 camere Escape Room, fiecare cu o anumita tematica, din care ai la dispozitie doar 60 de minute sa evadezi. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti toate indiciile care te-ar putea ajuta in cautarea cheii, precum si multe alte secrete ale camerei, doar folosindu-te de ingeniozitatea proprie, inteligenta si fler. Ti-a placut Prison Break? Atunci ce ar fi sa joci o varianta adaptata zilelor noastre?

Pune-ti mintea la contributie si evadeaza!

Daca pana acum vorbeam despre intuitie si spirit de echipa, de fapt, Escape Room se adreseaza mai ales persoanelor care vor sa isi testeze inteligenta si capacitatea mintii de a gasi solutii si indicii. Astfel, principala ta arma atunci cand vei juca Escape Room este propria inteligenta si imaginatie, iar cu cat sunt ele mai iscusite, cu atat vei da mai repede de cheia salvatoare.

Cat ma costa Escape Room de la Cryptex?

Dupa ce sunt convinsi de cat de interesant poate fi jocul si ineditul pe care il are acest mod de petrecere a timpului liber, multi se vor intreba care sunt costurile de participare si felul in care isi pot rezerva locul. Contrar altor locatii, unde preturile sunt foarte ridicate, Cryptex, locul in care joci Escape Room in Bucuresti, si-a adaptat tarifele, astfel incat un numar cat mai mare de doritori sa poata participa. In functie de rezervari, dar si daca joci in timpul saptamanii sau in weekend, Cryptex te asteapta cu preturi foarte avantajoase, incepand cu 20 de RON de persoana. Intra pe pagina web a Casei Misterelor de la Cryptex si fa-ti si tu o rezervare pentru zilele urmatoare!

Vrei să îţi testezi limitele? Escape Room te provoacă la un joc de evadare în timp real!