Adv. & Stuff

All I want for BlackFriday is… Pimp my ride!

By | 28.11.2015 | 0 Comment

Singura chestie bună atunci când vine frigul este că, imediat cum plouă un pic sau ninge un pic, şoseaua se transformă într-o provocare. Da, este o chestie bună, ştiu ce am scris. E bună pentru că şoferii slabi au ocazia să înveţe să şofeze mai calumea, iar şoferii experimentaţi se pot juca în voie în creierii dimineţii în parcarea de la supermarket sau pe străduţele cu trafic foarte redus. Îmi amintesc primele experienţe de drift-uri şi zâmbesc de fiecare dată. Eram cu maşina de serviciu în nu-mai-ştiu ce comună, ninsese de vreo două săptămâni iar străzile erau acoperite cu zăpadă din abundenţă. Ningea în fiecare noapte, din nou şi din nou, astfel încât zăpada era în fiecare zi atât de proaspătă încât scrâşnea sub roţile Fordului ca şi cum am fi strâns-o în pumn.

Perioada aia a fost perioada în care maşinile Ford au crescut în ochii mei. Chiar dacă îmi sclipeau ochii de fiecare dată când vedeam un Mustang din ’67, nu acelaşi lucru se întâmpla cu modelele noi. Însă mi-am schimbat părerea, motiv pentru care anunţ cu mândrie faptul că Altgrad Auto oferă reduceri la piese Ford de BlackFriday 27-30 noiembrie!

ford 1967 mustang gt fastback

Altgrad Auto este partener Ford Service înregistrat în reţeaua Ford, motiv pentru care aveţi garanţia faptului că piesele achiziţionate sunt originale. Totodată, dacă selectaţi pe site un anumit tip de maşină Ford, site-ul recomandă piese special pentru acel model, suplimentar faţă de produsele selectate din aceeaşi categorie.

Partea bună este că, dacă ştiţi că aveţi nevoie de piese auto Ford, mai bine achiziţionaţi acum, că tot e ofertă, şi plătiţi mai puţin. Suntem români, ce naiba, nu ne dau banii afară din casă, aşa că orice reducere e bine venită, mai ales la chestii necesare cum sunt piesele auto.

10 la suta discount la comanda on lines piese ford

Acu’, dacă ai Ford şi e în stare perfectă de funcţionare, poţi totuşi să profiţi şi să-ţi iei nişte ulei pentru motor, ulei pentru frâne şi, că tot vine iarna, nişte antigel Ford Super Plus concentrat. Dar dacă vrei să-ţi faci de cap şi să testezi cât de bine dansează maşina ta pe şoseaua udă sau pe drumurile de ţară netranzitate, îţi recomand să îi iei papuci noi. Un set de anvelope de iarnă, că alea vechi sigur s-au tocit sau nici mult nu mai au. Şi nu trebuie să fii pasionat de drifturi ca să-ţi iei anvelope, decembrie bate la uşă iar poliţiştii se pregătesc să ne tragă la răspundere că n-am echipat maşina corespunzător. Dacă arunci şi nişte sare şi o lopată în portbagaj, eşti boss. Te doare la bască şi mergi liniştit că ştii că eşti pregătit pentru orice.

Dacă nu eşti în bani în perioada asta (că, fie vorba-ntre noi, românu’ nu e pregătit niciodată financiar), cei de la Altgrad Auto te lasă să comanzi în rate fără dobândă prin Card Avantaj şi Star BT. Şi primeşti şi o doză de bere la fiecare 150 de lei cheltuiţi în magazinul online. Fie că ai Ford Focus, Fiesta sau Mustang, nişte doze de bere sunt întotdeauna bine primite. Important e să le bei după ce ajungi acasă. Don’t drink and drive, ok? 😉

Comanda piese ford 150 ron si ai o bere bonus altgradauto

Leave a Reply