Diverse

Webstock 2020 • 8 și 9 octombrie • Cel mai mare eveniment de social media din România

By | 07.10.2020 | 0 Comment

În mai puțin de 24 de ore începe Webstock 2020, cel mai mare eveniment de social media și comunicare online din România. De obicei gazda event-ului este JW Marriott Bucharest Grand Hotel, dar cum anul acesta ne adaptăm cu toții normelor impuse de situația prin care trecem la nivel mondial, Webstock se va ține online. Se mută zarva în digital. Deși, fie vorba între noi, pulsul de la locul faptei avea farmecul lui, atât pentru noi, care puteam prezenta lucrurile altfel, cu vibe-ul de la fața locului, cât și pentru voi, care aveați parte de content mai diversificat, prin atâtea perechi de ochi și cam tot atâtea perspective. Ne adaptăm, desigur, cu gândul la vremuri mai friendly.

Webstock 2020

Webstock este un eveniment care a putut fi urmărit an de an și online. Deși sute de oameni din domeniul online ne întâlneam cu ocazia acestei conferințe ce era împărțită pe mai multe segmente și ținea o zi întreagă, mii de oameni de acasă aveau acces la toate prezentările, fiind transmise integral în direct. Totul se va transmite online și anul acesta, cu mențiunea că acum nu durează o singură zi, ci două!! Pe 8 și 9 octombrie 2020 vom fi cu ochii pe www.webstock.ro pentru a urmări cele mai noi trenduri din mediul digital, având parte la pachet și de sfaturi, sugestii și multă inspirație.

Programul integral este disponibil aici – webstock.ro/program/#up.

Ca în fiecare an, Webstock 2020 vine și cu surprize din partea partenerilor. Dintre aceștia amintesc de Bitdefender, care oferă 50 x Bitdefender Total Security pentru primele 50 de persoane care răspund corect la întrebarea lor de aici, cât și de Cora, care a pregătit 3 carduri cadou în valoare de 100 lei – detalii aici. Alte surprize vor fi anunțate pe parcursul celor două zile, 8 și 9 octombrie.

Separat de transmisiunea live a event-ului, recomand să aruncați din când în când un ochi pe pagina de facebook și pe contul de instagram.

Cheers! Cu un Nespresso delicios dacă citiți rândurile astea prea devreme; cu Absolut dacă le citiți seara, de acasă. *wink wink

Leave a Reply