Women's World

Wishlist de toamnă/iarnă

By | 29.10.2016 | 8 Comments

Deşi îmi schiţez în minte lucrurile pe care mi le doresc în fiecare sezon, Teodora m-a inspirat să fac asta şi într-o postare. Pe de o parte, peste un an o să pot privi în urmă la un wishlist concret şi voi putea să mă bucur ori să mă-ntristez, după caz, în funcţie de cât de mult se vor modifica gusturile stilistice până atunci, dar şi în funcţie de cât de versatile vor fi piesele în cauză pe viitor. Pentru că unele articole vestimentare, ce-i drept, se demodează extrem de repede. Încerc adesea să stau departe de această tipologie de produse.

Wishlist pentru toamnă/iarnă 2016-2017

Ceva din catifea
Făcut-am o pasiune pentru catifea după ce am văzut numerele de septembrie ale revistelor, dar şi câteva postări ale bloggeriţelor de fashion pe care le urmăresc. Preferabil ar fi să găsesc o rochie din catifea neagră. Mi-ar plăcea un model cât mai simplu, pentru a putea purta rochia atât ca atare, cât şi în combinaţie cu o cămaşă din voal, un tricou sau o maletă.

rochii-catifea

Foto 1, 2, 3, 4.

Cizme înalte cu toc mediu
Caut ceva de genul acesta încă de iarna trecută şi n-am găsit perechea perfectă pentru mine, însă poate am mai mult noroc iarna asta. Nu mă voi mulţumi cu ceva „ok”, vreau neapărat să găsesc o pereche de cizme aşa cum mi le imaginez (e un pic complicat pentru că sunt slabă şi mai toate cizmele pe care le găsesc conform preferinţelor… îmi sunt largi).

cizme-inalte

Foto 1, 2, 3.

Accesorii cu accente metalice (silver sau gold)
O geantă silver, o bentiţă aurie, un portfard silver, o curea sau multe alte chestii care nu-mi trec acum prin minte. Dar metalic să fie acel ceva!

accesorii-metalice-bookletta-melimelo

Foto 1, 2, 3.

Accesorii cu ciucuri
M-am abţinut prea mult de la acest trend, de teamă că va trece extrem de repede, însă a rezistat cu brio din primăvara acestui an până în prezent şi, spre norocul meu, continuă să facă parte din propunerile caselor de modă, aşa că îmi pot achiziţiona liniştită o pereche de cercei sau un colier cu ciucuri (astfel încât să îi/îl pot purta de mai multe ori înainte de a se demoda).

cercei-cu-ciucuri

Foto 1, 2, 3.

Tu ce dorinţe (plăceri vinovate) ai pentru următoarele 4 luni?

8 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  29/10/2016

  nu gandesc pe termen asa lung. Momentan ma aflu in cautarea unei geci dar nici eu nu prea stiu sigur ce caut. O sa ma lamuresc abia cand o gasesc.

  • Reply

   cocuta

   01/11/2016

   Foarte interesant! Ador catifeaua. Felicitari 🙂 ^^

 • Reply

  Teodora

  30/10/2016

  Hihihihi…ma bucur ca te-am inspirat :* Se cam potrivesc listele noastre si sunt foarte curioasa daca le vom si concretiza 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   30/10/2016

   Sper să găsesc o rochie din catifea până la Crăciun sau revelion. It would be so nice 😀

 • Reply

  Andreea Chiuaru

  31/10/2016

  Atât eu, cât și Rusanda ne bookurăm că Bookletta a ajuns în wishlist-ul tău.

  • Reply

   Ioana Radu

   01/11/2016

   Mă bucur să aud asta. Şi mă bucur că am descoperit Bookletta. Sper să-mi comand una Safari când mă întorc în ţară. Sunt indecisă între 3 variante: silver, black şi cea nude pe care ai avut-o tu la Webstock. 😀

 • Reply

  Delia

  01/11/2016

  Heeei, asta e lista mea de dorinte!! 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   01/11/2016

   Ma bucur sa aud ca avem atat de multe chestii in comun 😀

Leave a Reply