Adv. & Stuff

WorldVentures include turismul românesc în portofoliu!

By | 16.02.2017 | 15 Comments

Am auzit pentru prima oară de WorldVentures în urmă cu 2 sau 3 ani. Prima oară când eram la o cafea cu un fost coleg de serviciu. Era extrem de bucuros că s-a înscris în clubul internaţional al călătorilor şi că prin intermediul acestui club privat are parte de tot felul de oferte pentru vacanţă. M-a întrebat dacă vreau să mă înscriu şi eu, pentru că poate să-mi ofere o invitaţie, însă traversam o perioadă tumultoasă şi nu aveam timp nici să respir. Între noi fie vorba, nu că acum lucrurile ar sta cu mult altfel faţă de atunci. Un an mai târziu de la întrevederea cu pricina, am aflat de o altă prietenă că s-a înscris în acest club al oamenilor pasionaţi de călătorii. WorldVentures pare să fie un fenomen la nivel mondial, căci am aflat ulterior că sunt 500.000 de membrii. O jumătate de milion de oameni călătoresc prin intermediul clubului în cele 29 de ţări care se află în portofoliul companiei.

Vestea frumoasă pentru noi toţi, adică indiferent dacă facem sau nu parte din clubul privat de călătorie, este faptul că sus-numita companie a decis să introducă şi România în portofoliul decălătorii. Astfel, WorldVentures România îşi va folosi resursele pentru a aduce la noi în ţară turişti din toată lumea. Desigur, n-or veni toţi cei 500.000 de oameni înscrişi în clubul privat de călătorii, însă mulţi dintre aceştia vor fi încântaţi de noua ţară aflată în portofoliu şi vor dori să-şi satisfacă micile ori marile curiozităţi în ceea ce priveşte destinaţia.

„Creştem ca una dintre cele mai mari companii de vacanţe din lume, aşa că a fost o alegere firească să includem România în planul nostru de expansiune globală.” – a declarat Jon McKillip, preşedintele WorldVentures International, conform site-ului InfoTurism.

Sunt curioasă de schimbările pe care le va produce WorldVentures România. Desigur, o mare parte din bani va aparţine companiei internaţionale, însă şi românii vor avea de beneficiat prin prisma acestui lucru, anume hotelurile vor avea încasări mai mari, destinaţiile turistice în general având de câştigat, poate chiar şi meşterii cu produse tradiţionale româneşti care comercializează bunurile respective în zone turistice de mare interes. Faptul că WorldVentures include turismul românesc în portofoliu nu poate decât să ne bucure.

WorldVentures

15 Comments

 • Reply

  Florin

  18/02/2017

  Din păcate nu am cuvinte de laudă despre ei. Este un sistem MLM și afacerea merge pe bani grei…

  • Reply

   Gabi

   20/03/2017

   Si ce este rau in faptul ca imparte banii de publictate cu noi si nu ii da unor vedete si posturi de tv?

 • Reply

  Lica

  27/02/2017

  Am facut mai multe vacante prin intermediul acestei companii.Este mult peste așteptări.
  De la servicile oferite, preturile avanatjoas ,corectitudine și respect
  Asistență 24/24
  Prin acest club am avut ocazia sa cunosc oameni minunați și fericiți.

  • Reply

   Ioana Radu

   27/02/2017

   Mă bucur să aud asta. La cât mai multe călătorii frumoase! 😀

 • Reply

  Tudorin Lavinia

  27/02/2017

  Experiente de vis,comunitate minunata si dezvoltare personala la cel mai inalt nivel!

 • Reply

  Marius

  27/02/2017

  Peste 60 de rezervari de hotel si 35 de zboruri personale si pentru cativa membri ai familiei, am vizitat 3 continente prin intermediul acestui club in peste 20 de vacante in ultimi 2 ani si 10 luni.
  Clubul nu este perfect, au fost 2-3 situatii in care nu a ajuns rezervarea de la biletul de avion sau de la hotel, dar partea de asistenta personala a ajutat de fiecare data la o remediere rapida a oricarei situatii aparute. Voi calatori si in viitor doar prin intermediul acestui club

 • Reply

  Lavinia Dodis

  27/02/2017

  Prin intermediul acestui club am descoperit o comunitate minunata de oameni pozitivi. Vacantele sunt awesome, intalnesti oameni din alte tari, legi prietenii si culegi experiente memorabile!

 • Reply

  Plesa Corina

  06/03/2017

  Sunt dependenta de DREAMTRIPS SI DE DREAMTRIPS LOCAL. Nu vreau antidot !

 • Reply

  Marian Orosz

  20/03/2017

  Nu totul este pt toate lumea. Nici Worldventures.
  Dar din cauza unui “da” și datorita faptului ca am actionat, Worldventures m-a ajutat sa ma dezvolt personal, sa am mai multe experiențe, mai multă determinare pentru a avea succes, sa am un venit pasiv mult dorit și multe altele. Worldventures este o cultură, o mișcare, o educație din care sunt mandru sa fac parte.

  • Reply

   Ioana Radu

   20/03/2017

   Mult succes în continuare! Şi la cât mai multe călătorii! ♥

 • Reply

  Mircea Brs

  03/04/2017

  Acest club de călătorii schimba fata turismului romanesc. Din punctul meu de vedere asa cum a ajuns Uber în industria taximetriei asa ajunge și Dreamtrips în turism. Mult succes va doresc

 • Reply

  Valentina Rosu

  04/04/2017

  Am fost in 14 vacante cu ei si urmeaza 2 gratuite ( Bahamas si Abu Dhabi). Serviciile sunt absolut wow…iar comunitatea este geniala. Cel mai bine e sa testati…si sa va faceti singuri o parere… ma amuza cei care aud de undeva si apoi isi dau cu parerea. Sloganul nostru e simplu…nu ne credeti…verificati voi insiva!

 • Reply

  Justin

  05/04/2017

  De cand s-a deschis oficial in Romania, au aparut multe vacante in diverse locatii din tara noastra, fapt ce reprezinta un adevarat beneficiu pentru turismul romanesc. Ca urmare, oameni din strainatate care probabil nici nu au auzit de Romania sau care nici nu s-au gandit vreodata sa petreaca o vacanta in tara noastra, s-au adaugat pe lista turistilor care au vizitat sau vor vizita Romania.

 • Reply

  Mihaela Blidariu

  26/07/2017

  Cele mai frumoase experiente de vacanta le-am avut prin acest club in ultimii 2 ani.Oameni frumosi,vacante minunate la preturi foarte bune,calitate in servicii,tratament corect ca si turist in orice colt al lumii.

 • Reply

  Sandor Puskas

  15/08/2018

  Un concept genial,care schimba jocul cu adevarat. Vacante minunate , dezvoltare personala ,prieteni de pretutinden,plus valoare turismului romanesc. O cultura cu care scriem istorie,am testat 24 de vacante, este incomparabil cu orice alta oferta. Este absolut corect sa premiezi utilizatorii care folosesc produsul si dau mai departe informatia,decat sa platesti vedete cu milioane de dolari care nu au nici o treaba cu acest concept.

Leave a Reply