Yahoo Mail Beta: nota 10+

Cel puţin aceasta-i nota pe care o primeşte de la mine pentru că:
1. D.p.d.v. al aspectului arată mult mai bine şi dispune de teme “pe bune”, deci gata cu opţiunea veche prin intermediul căreia puteam schimba doar culoarea. Deşi nu sunt multe teme, eu apreciez că sunt. Mai exact sunt 12 la număr: 6 doar pe bază de culoare şi 6 pe bază de pattern (vezi imaginea de mai jos).
Update: între timp au apărut mult mai multe teme.

2. D.p.d.v. al accesibilităţii e mult mai simplu structurat. Avem 4 opţiuni deschise automat (mult mai la îndemână decât înainte): What’s New, Inbox, Contacts şi Updates.

3. De asemenea panoul de control din stânga nu doar că arată mai bine ci are înbunătăţită funcţia folderului “Spam” (Filtrarea va creşte calitativ. Apreciez asta!)

Un screenshot despre cum arată Yahoo Mail Beta, pentru a vă forma oarecum o părere:
*chenarul albastru l-am adăugat pentru a ascunde titlurile mail-urilor mele iar tema “norocoasă” este cea cu nr.8 – pentru că sunt “fan” al negrului :D

8 comments on “Yahoo Mail Beta: nota 10+”

 1. phidas says:

  Daca ar exista ruj negru l-ai folosi?

 2. Ioana Radu says:

  @phidas
  Exista deja ruj negru :p

 3. subsoare says:

  dar nu ai raspuns daca l-a folosi sau nu :P

 4. Ioana Radu says:

  @subsoare
  De ce este rujul atat de important? :D

 5. pariuri2009 says:

  De la yahoo s a ajuns la ruj negru.:))

 6. Costin Comba says:

  Buna seara, imi cer scuze pentru deranj, ati dori un schimb de link-uri. Va multumesc frumos

 7. Adelinu says:

  Din păcate versiunea asta e încă beta şi încă mai este de lucru la ea. Mă enervează la culme butonul Check-mail care a fost micşorat în detrimentul butonului Compose. Apoi, atunci când apeşi butonul check-mail, pliculeţul de la Yahoo Messenger nu dispare chiar dacă mesajele au fost actualizate în mail, uneori mailurile se încarcă foarte greu, alteori nu-şi fac update… eu personal l-am dezactivat, încă nu e o versiune stabilă pe care să o aleg. Am trimis acest raport şi la Yahoo, sper că se vor lua măsuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>