Women's World

ZARA lansează colecție de produse pentru buze

By | 05.12.2018 | 6 Comments

Say whaaaaat?!! În urmă cu două săptămâni scriam pe blogul ioanaP.RO un material despre produse care mi-ar plăcea să existe, iar printre respectivele produse erau și chestii de make-up de la Zara. Mi se pare fabulos că lansează ceva ce chiar îmi doream să existe și o să aștept de la ei multe alte tipuri de produse din aria asta.

Cum am aflat de noua colecție pe care o lansează? Au trecut doar câteva ore de când au făcut prima mențiune pe Instagram pe acest subiect, iar la scurt timp au urmat alte două postări din partea lor cu referire la noile creioane de buze, rujuri clasice și rujuri lichide. Cam așa vor arăta noile produse:

ZARA lansează colecție de produse pentru buze

Acestea sunt două imagini de pe contul oficial de instagram al celor de la ZARA, imagini pe care le-am combinat eu într-una singură. Trebuie să recunosc că arată bine produsele, așa la prima vedere, că au un aspect elegant. Însă rujurile lichide de obicei dau mai bine în recipiente transparente, pentru că ne este mai ușor să vedem cantitatea rămasă, mai ales când sunt pe terminate.

Nu știu când anume vor apărea și în România, dar o să mă uit de ele când mai am drum pe la Zara. Chiar sunt curioasă cum sunt aceste produse, mai ales rujurile în format clasic pentru că am văzut niște nuanțe foarte drăguțe.

Conform informațiilor de pe insta, ar trebui ca rujul clasic să fie catifelat (velvety), mat și foarte pigmentat, disponibil în 12 nuanțe. Iar rujul lichid să fie complet mat și să existe 8 nuanțe din care să ne putem alege.

Designul lor a fost gândit în Los Angeles, iar produsele sunt sau urmează să fie fabricate în Franța. Menționez asta pentru că pe mine mă interesează țara în care sunt produse cosmeticele și chestiile de make-up pe care le folosesc. Francezii au anumite standarde și de regulă ingredientele folosite sunt de calitate.

Eu chiar abia aștept să văd produsele astea și-n magazinele de la noi din țară. Și, desigur, sper să aibă testere pentru a putea vedea ce nuanțe ni se potrivesc cel mai bine. Din fericire eu am subton neutru al pielii și mi se potrivesc multe nuanțe, dar sunt o grămadă de persoane cu subton cald ori subton rece, iar la ele e ceva mai complicat, de asta e important să putem testa produsele în magazin, ca nu cumva să dăm banii pe ceva care nu ni se potrivește.

Can’t wait to try it! Și, desigur, sunt curioasă și-n privința prețurilor :D.

6 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  06/12/2018

  mie mi se pare super elegant recipientul rujului lichid. de acord cu tine, nu vad cat mai e . dar e atat de fain negru!!! eu nu prea-s adepta rujurilor, but who knows… never say never, parca asa era, nu? 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   06/12/2018

   Da, am recunoscut, arata foarte bine 😀 . Abia astept sa testez produsele! ♥

 • Reply

  Cristina Dragomir

  07/12/2018

  Nu mă pot declara fan Zara de vreme ce am început să am contact cu acest brand abia acum vreo doi ani, odată cu apariția în scenă a nepoatei mele mai mici. Merg în magazin doar ca să îi cumpăr ei hăinuțe așa că evident că nu știam de apariția acestor noi produse. Sunt curioasă cât vor rezista rujurile lor pe buze.

  • Reply

   Ioana Radu

   16/12/2018

   Am intrebat de ele in magazin si mi s-a spus ca se gasesc exclusiv pe site… Deci nu am putut sa le testez. Mi-ar fi placut si mie sa stiu cat rezista pe buze si ce textura au.

 • Reply

  Valeria Chertes

  08/12/2018

  Ce nuanțe faine se vad acolo.

  • Reply

   Ioana Radu

   16/12/2018

   Daa, sunt multe nuante frumoase ♥.

Leave a Reply