Diverse

Zolty donează cărucior electric pentru persoane cu dizabilităţi!

By | 13.02.2015 | 12 Comments

[UPDATE: anunțul nu mai este disponibil]

ZoltyVă întrebaţi, probabil… Cine este Zolty?
Zolty este unul dintre cei mai activi bloggeri români. El suferă de Distrofie Musculară Progresivă Congenitală (la care se adaugă Reumatism şi alte afecţiuni). În primul an de şcoală, mama şi sora lui geamănă au încetat din viaţă. Astfel, el şi fratele lui au fost crescuţi de bunicii din partea mamei iar sora cea mică a ajuns în grija unei mătuşi. Tatăl lor i-a părăsit încă de pe atunci… Viaţa l-a supus la multe încercări pe Zolty. Deşi visul de a merge s-a spulberat de mult, el a continuat să lupte.

Ce face Zolty? Şi de ce?
De curând a primit cadou un cărucior electric mai performant, care să-l ajute să se deplaseze. Pentru că ştie ce înseamnă să răzbeşti în viaţă având un handicap, el a decis să-şi doneze vechiul cărucior electric. Vrea să îi ajute şi el pe alţii aşa cum şi alţii l-au ajutat pe el de-a lungul timpului, aşa cum au putut…

Se caută sponsor pentru transport!
IMG_20140624_203038Da, se caută o persoană care să ofere transportul căruciorului electric (sau plata curierului) şi care, de asemenea, să plătească pentru doi acumulatori pe gel în valoare aproximativă de 1.500 lei. Totodată, toţi bloggerii care s-au oferit voluntari să facă publice informaţiile despre această donaţie, vor scrie ulterior articole despre cel care va decide să fie sponsor (aşadar va primi în schimb multă publicitate).

Dacă ştiţi persoane publice a căror imagine s-ar îmbunătăţi în urma unei astfel de donaţii (este totuşi o sumă decentă pentru o cauză foarte bună) puteţi să le spuneţi despre această campanie în cadrul căreia se caută sponsor.

Nu este nevoie decât de doi acumulatori şi transportul (dacă aveţi timp şi maşină) sau costul curierului. Pentru că dar din dar se face raiul!

Propunerile de sponsorizare se centralizează pe mail -> contact@blogalinitiative.ro

Distribuiţi acest articol sau oricare altul din cadrul campaniei, scris de orice blogger voluntar, pentru a ne ajuta să găsim un sponsor, astfel încăt căruciorul vechi al lui Zolty să poată fi donat cât mai repede către o persoană cu dizabilităţi.

12 Comments

 • Reply

  zoltybogata

  14/02/2015

  Ms mult. Multă sănătate

  • Reply

   Ioana Radu

   15/02/2015

   Cu placere, Zolty!

 • Pingback: S-a găsit sponsor! Cheers pentru Grup Media TVSat! | Ioana Radu

 • Reply

  mircea pasca

  22/05/2015

  Buna seara ! As dori daca se poate sa iau legatura cu dumneavoastra ca as avea mare nevoie de un carucior electric . Va multumesc anticipat Adresa de mail {mircea.pascaa@gmai.com}

  • Reply

   Ioana Radu

   23/05/2015

   Acest carucior a fost deja donat 🙁

 • Reply

  FILIP

  10/02/2016

  BUNA SEARA NUMELE MEU ESTE FILIP IOAN SINT DIN IASI IN 2003 AM AVUT UN ACCIDENT DE CIRCULATIE SI AM RAMAS IMOBILIZAT LA PAT . DIN ACEST ACCIDENT BESTIAL AM FOST DIAGNOSTICAT CU FRACTURA CERVICALA SI TETRAPLEGIE SPASTICA GR 1 . RUGAMINTEA MEA E MARE STIU CE INSEAMNA DURERE CA DE 12 ANI SUFAR PINA LA LACRIMI IN FIECARE ZI. TE ROG FRUMOS DACA POTI SI NU AI DOMAT CARUTUL , AJUTAMA CA CHIAR NU AM POSIBILITATE, CREDCA TU INTELEGI FOARTE BINE CE SPUN FIIND CA TRECI CA SI MINE PRIN PERIOADE GRELE. NR MEU DE TEL ESTE 7044191729

  • Reply

   Ioana Radu

   10/02/2016

   Buna seara,
   Caruciorul a fost donat de mult, in urma cu aproximativ un an. Dar o sa las mesajul dumneavoastra aici, poate il vede cineva care va poate ajuta.
   Mi-e greu sa imi gasesc cuvintele in astfel de momente pentru ca, orice as zice acum, durerea ramane. Sper totusi sa se amelioreze si sa fiti mai bine. Sper si sa existe un om cu suflet mare care sa va poata oferi caruciorul de care aveti nevoie.

 • Reply

  dumitru

  19/03/2017

  Ma numesc Dumitru din Matasari jud Gorj,mama mea este la pat dupa un avc cu diagnostic accident vascular cerebral ischemic.I sa amputat piciorul stang de deasupra genunchelui pentru o ca a facut arterita iar mana stanga no poate misca si dupa o recuperare de luna,Eu sant unicul fiu al ei care am grije de ea tot timpul,daca puteti sa ma ajutati cu un carucior electric ar fi o minune de la Dumnezeu deoarece ea nu mai are putere sa invarta de roata unui carucior mecanic cu mana dreapta.are certificat de handicap gradul 1,daca doriti va pot arata o poza pentru certificare (sant multe persoane fara frica de Dumnezeu si invoca minciuni ca sa castige ceva). Nr de mobil 0742764073. Va multumesc anticipat

  • Reply

   Ioana Radu

   19/03/2017

   Buna ziua,
   Imi pare rau, dar caruciorul din articol a fost donat in urma cu 2 ani. Sper totusi sa reusiti sa gasiti pe cineva care sa va ajute cu un carucior pentru mama dumneavoastra.

 • Reply

  Daniel

  04/10/2017

  Buna ziua ma numesc daniel si sunt din bucuresti ar putea cineva sa ma ajute si pe mine cu un scaun rotile eu am ambele picioare amputate si nu imi permit sa imi cumpar din pensia ce o am multumesc

 • Reply

  Alex

  24/12/2018

  Daca a fost donat dc mai exista informati desprw el ?

  • Reply

   Ioana Radu

   27/12/2018

   Buna Alex,
   Articolul nu poate fi sters pentru ca se fac trimiteri catre el pentru exemplificarea diverselor informatii.

Leave a Reply