Adv. & Stuff

ZOOMO, noua aplicație pentru piața imobiliară

By | 21.11.2020 | 0 Comment

Probabil că mulți dintre voi s-au lovit de anumite probleme pe piața imobiliară, de la agregatoare clasice și până la atitudinea unor agenți imobiliari. Pentru un plus de profesionalism și transparență, un grup de antreprenori români a decis să creeze o nouă aplicație imobiliară: ZOOMO. Platforma este una inovatoare, pentru că integrează noua tehnologie de realitate augmentată și oferă clienților o modalitate simplă de a găsi rapid proprietățile imobiliare dorite, chiar în zona de interes. Noua aplicație este disponibilă pentru dispozitivele mobile cu iOS și Android.

ZOOMO, noua aplicație pentru piața imobiliară

Cum se folosește cea mai nouă aplicație imobiliară?

Cu ajutorul tehnologiei de realitate augmentată, ZOOMO ajută utilizatorii să scaneze realitatea înconjurătoare folosind camera foto a telefonului mobil. Astfel, ei pot găsi rapid proprietățile imobiliare disponibile spre vânzare sau spre închiriere în zonă, sub forma unor afișe digitale care apar chiar pe fațadele clădirilor. Toate acestea fără să apeleze la un agregator clasic și fără să se lovească de dificultățile vechilor metode de căutare: multiple opțiuni de bifat, filtre inutile, anunțuri mascate sau înșelătoare, listarea proprietăților în alte zone. Pe scurt, cu ajutorul noii aplicații, procesul de descoperire și tranzacționare devine simplu și transparent.

Ce avantaje are noua aplicație imobiliară?

ZOOMO aduce pe piață câteva avantaje importante, printre care se numără mobilitatea și exactitatea, aplicația ținând cont de nevoile de mobilitate ale angajaților care își doresc o proprietate în apropierea locului de muncă sau, pur și simplu, în cartierul de vis. Scalabilitatea este un alt avantaj important, aplicația fiind ușor de implementat în orice oraș, dată fiind conectarea ușoară cu Google Maps, Waze și Uber. Putem vorbi și despre importante economii de timp și drumuri inutile, dar și despre calitatea serviciilor. În aplicație sunt disponibile proprietăți în regim de exclusivitate, fotografii de calitate, anunțuri clare și etice. În plus, ea creează o punte de legătură cu agenții imobiliari cu adevărat profesioniști.
Cel mai important aspect este, probabil, factorul fun: ZOOMO poate fi utilizată în mod distractiv, alături de familie sau de prieteni, pentru a găsi proprietatea imobiliară de vis!

Leave a Reply