Women's World

10 magazine cu pijamale frumi

By | 21.04.2020 | 2 Comments

De când cu statul acesta în casă, care-i necesar dincolo de faptul că ne face să o luăm un pic pe câmpii cu mintea, am început să-mi doresc să am mai multe pijamale și haine de stat prin casă. Dar în mare parte pijamale. Adică, dacă tot stăm atâta vreme în autoizolare, măcar să fie nebunie curată și să stau toată ziua în rochie de noapte și halat de casă. Sau într-un set din bumbac. Sau într-un set din mătase format din pantaloni și bluză.

Mno, în ordinea asta a lucrurilor, și reclamele au început să mă targeteze serios. Și n-am rămas indiferentă 😀 , căci fix acum scriu un articol cu 10 magazine în care găsim pijamale frumi, de la rochii și seturi cu pantaloni din bumbac, până la rochii și seturi din mătase și alte materiale finuțe. Mă gândesc chiar să-mi și comand ceva, dar sunt un pic temătoare cu mărimea, că XS e greu de găsit și uneori nu e suficient de mic… Daaaar, cu toate astea, tot mi-aș încerca un pic norocul.

1. FashionDays.ro

De aici mi s-au părut drăguțe două seturi în culori deschise, relaxante, pudrate. Primul set de pijamale este format din pantaloni lungi și bluză cu mânecă lungă, iar al doilea set de pijamale este cu pantaloni scurți și cămașă cu mânecă scurtă. Cumva prima variantă e mai casual, iar a doua un pic mai elegantă, atât cât se poate spune asta despre seturile de dormit 😀 .

pijamale fashiondays

2. InPuff.ro

Am văzut aici mai multe modele de pijamale care mi-au plăcut, dar nu mai erau toate pe stoc. Mă rezum așadar tot la două și tot cu pantaloni, o variantă cu ei lungi și o variantă cu ei scurți. Prima opțiune e mai clasică, din bumbac gri deschis. A două, însă, are imprimeu cu ursuleți și inserții din dantelă – good vibes only 😀 .

pijamale inpuff

3. HM.com/ro_ro

Brand-ul suedez H&M e super cuoscut la noi în țară pentru faptul că are haine din materiale bune la prețuri accesibile. Și am găsit muuulte modele frumi de pijamale, dar am încercat să aleg doar câteva pe care să vi le arăt aici ca să nu fie diferența mare vizavi de numărul de imagini cu pijamale pe care le-am postat de la celelalte magazine. Iată care sunt modelele care mi-au plăcut cel mai mult de la H&M:

pijamale H&M

4. Answear.ro

Mergem un pic și în universul pijamalelor de la brand-uri cu prețuri mai mari, pentru că îmi doresc ca articolul meu cu sugestii de magazine în care se găsesc astfel de articole vestimentare să fie cât mai diversificat. Astfel, de pe site-ul Answear am ales un set DKNY și un set Ralph Lauren. Dar… pentru că Answear are produse pentru toate buzunarele, am ales să vă arăt și o cămașă de noapte Henderson cu prețul sub 100 de lei.

pijamale answear

5. AtmosphereFashion.ro

În magazinul acesta am găsit niște pijamale sub formă de seturi care mi-au atras atenția prin faptul că pantalonii sunt în stilul celor care se poartă tot mai des în ultima vreme în diverse combinații de street fashion. Sunt niște pantaloni care seamănă cu cei de ciclism.

Sincer, din cele două seturi de mai jos, mi-e greu să aleg unul singur pentru că albastrul închis îmi place foarte mult, dar în același timp am o slăbiciune și pentru animal print :D.

pijamale atmosphere fashion

6. DYFashion.ro

Ne întoarcem la variante mai clasice de pijamale, cele formate din pantaloni lungi și tricou, ambele cu imprimeuri drăguțe. Și am ales să vă arăt 3 astfel de seturi de pijamale, cu pantaloni închiși la culoare, deschiși la culoare și alții foarte colorați ♥.

pijamale dyfashion

7. Diva-Charms.com/ro

Seturile finuțe de la Diva Charms mi-au atras atenția pe instagram, unde le-am văzut la mai multe fete (printre care Alina Ceușan și Andreea Bănică). Mai sunt și alte variante de culori, dar astea 3 îmi plac mie cel mai mult. Cred că mai devreme sau mai târziu fiecare femeie ar trebui să aibă o pijama finuță, din mătase sau materiale similare.

pijamale divacharms

8. Astratex.ro

Alte câteva variante feminine de pijamale sunt cele de la Astratex. Din ce știu, e un magazin specializat pe lenjerie intimă, astfel că nu e deloc de mirare că pijamalele de pe site-ul lor sunt seducătoare. Cele trei seturi de mai jos mi-au plăcut cel mai mult:

pijamale astratex

9. FemmeLuxeFinery.co.uk

De prin decembrie am început să îmi comand haine de pe site-ul acesta și sunt suficient de mulțumită de ele încât cea mai recentă comandă am plasat-o în urmă cu vreo 5 zile, când am optat printre altele și pentru o pereche de pantaloni de trening și un set de stat prin casă (se poate încadra la categoria pijamale 😀 ). Coletele cu transport standard (cel mai ieftin, 8 lire) ajung în maxim 14 zile.
Câteva modele de seturi loungewear:

pijamale femmeluxefinery

10. Lady-Line.ro

Lady Line este un magazin online din care mi-am luat vara trecută două seturi de pijamale (am scris aici despre ele). După multe multe spălări, produsele arată la fel de bine, iar din acest motiv le recomand cu drag și azi. Trei modele am selectat și din acest magazin pentru a vi le arăta:

pijamale lady line

În eventualitatea în care și voi, la fel ca mine, sunteți în căutarea unor pijamale noi în perioada asta de autoizolare, sper ca articolul meu de azi să vă fie util și să găsiți într-unul din cele 10 magazine online ceea ce căutați. <3 Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  25/04/2020

  Mulțumim pentru recomandări.

  • Reply

   Ioana Radu

   09/05/2020

   Cu drag! ♥

Leave a Reply