Review produse & servicii, Women's World

O experiență frumoasă cu pijamale de pe net

By | 04.07.2019 | 7 Comments

Rândurile de azi le scriu pentru că am avut parte de o experiență frumoasă ce merită povestită, dar și pentru că pe viitor o să mai vreau ceva din același magazin și să stau liniștită că e totul notat aici și nu risc să uit site-ul. Și, nu în ultimul rând, într-o oarecare măsură scriu rândurile astea și în semn de mulțumire pentru cei de la magazinul online, oameni care au reușit să facă experiența asta cu pijamale una memorabilă.

Înainte de toate… Mai purtăm pijamale? Cam asta ar fi întrebarea pe care mi-aș pune-o și eu, care am ajuns să stric multe tricouri și multe perechi de pantaloni, haine bune de altfel, dormind în ele. Practic am purtat excesiv și implicit am spălat excesiv acele haine, astfel că treptat și-au pierdut forma și unele dintre ele chiar și culorile. Personal îmi cumpăr pijamale numai atunci când găsesc modele care îmi plac foarte foarte mult. Și materialele să fie bune, preferabil bumbac 100%. Am avut un set cu Hello Kitty, cumpărat în urmă cu mulți ani, pe care l-am aruncat de curând. Și zilele astea tocmai mi-am comandat un set cu unicorni care să-i ia locul 😀 . Plus încă un set cu căpșuni, cu pantaloni scurți, set grozav pentru vară.

Care a fost drumul către unicorni? Youtube mi-a scos în cale un video în care soția lui Dinu Maxer, care acum e graviduță, făcea unboxing la un colet cu pijamale (printre care și rochii de noapte din bumbac care erau bune de purtat și pe stradă, ca ținute lejere cu espadrile sau încălțăminte sport). Am intrat și eu pe site-ul de unde le avea, cu atât mai mult cu cât menționase că prețurile sunt bune. Așa am descoperit Lady-Line.ro și unicornii pe care am pus imediat ochii 🦄.

Mbun. După ce mi-a sărit în ochi setul cu unicorni și am știut că îl vreau, am decis să mă uit bine pe site și să-mi mai găsesc ceva, ca să nu dau comandă pentru o singură chestie. Și prietenele mele fac asta și cred că și multe alte persoane, adică atunci când luăm ceva de pe net încercăm să adăugăm mai multe în coșul de cumpărături pentru a beneficia de transport gratuit sau măcar pentru a renta transportul.

De la categoria pijamale dama, subcategoria pijamale dama vara, mi-am mai ales un set format din tricou și pantaloni scurți cu căpșunele 🍓.

O să vă arăt imediat poze cu ele. Înainte de toate vreau să vă spun că cei de la site mi-au împachetat așa de frumos comanda, cu hârtie de cadouri și fundiță, încât m-am bucurat ca un copil. M-am simțit bine în calitate de client, făcând din start experiența plăcută.

pijamale dama online

Apoi am desfăcut pachetul și am descoperit cele două seturi pijamale pe care mi le-am ales. Ambele sunt din bumbac, sunt lejere, confortabile, iubibile. Iată și pozele cu ele 😀 :

pijamale dama unicorn lady-line.ro

pijamale dama unicorn lady-line.ro

pijamale dama unicorn lady-line.ro

pijamale dama capsuni lady-line.ro

pijamale dama capsuni lady-line.ro

Experiența cu site-ul acesta a fost frumoasă atât prin faptul că am găsit niște pijamale care chiar să mă convingă să le cumpăr (ceea ce se întâmplă rar, cum spuneam și prin primele paragrafe) și care s-au dovedit a fi o alegere inspirată prin faptul că sunt de calitate, dar a fost o experiență frumoasă și prin rapiditatea cu care am primit comanda + modul în care a fost ambalată. Eu comand des de pe internet și cred că doar o dată pe an nimeresc un magazin care să-mi împacheteze frumos comanda, care să-și dorească să mă surprindă frumos, care să-și dea interesul pentru consumatori și să facă întreaga experiență memorabilă. Și bună de povestit, în cazul de față, căci de data asta au nimerit un client cu blog 😀 .

Pe viitor cred că o să-mi iau și eu una sau chiar două rochii de noapte de care și-a luat Deea Maxer și există șanse mari să le port și eu pe stradă (o să aleg în așa fel modelele încât să pot face asta). Acum vă las și pe voi să răsfoiți site-ul Lady-Line.ro și să vedeți cam ce vă place de acolo.

Cheers!

7 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  04/07/2019

  Sunt foarte frumoase.

  • Reply

   Ioana Radu

   08/07/2019

   Multumesc! ^_^

 • Reply

  Roman Nicoleta Ana Maria

  05/07/2019

  Imi plac foarte mult aceste pujamale!sunt foarte frumoase😍

  • Reply

   Ioana Radu

   08/07/2019

   Multumesc! ^_^

 • Reply

  Mara

  06/07/2019

  Foarte bun site-ul, multumesc pentru recomandare.

  • Reply

   Ioana Radu

   08/07/2019

   Cu drag, Mara!

 • Pingback: 10 magazine cu pijamale frumi ⋆ Ioana Radu

Leave a Reply