24-days Ab Challenge! I’m lovin’ it!

Fetelor, cred că ar fi timpul să vă pun şi pe voi la treabă :D
De-a lungul timpului am încercat să-mi menţin abdomenul frumos. Nu am probleme cu greutatea, dar exerciţiile nu sunt neapărat pentru asta, ci şi pentru a tonifica musculatura. Pe scurt, dacă ne respectăm, trebuie să avem grijă de corpul nostru.

Întotdeauna am încercat să diversific exerciţiile pentru că dacă faci tot timpul acelaşi tip de exerciţiu în aceeaşi “cantitate”… organismul se obişnuieşte şi rezultatele vor înceta să apară. De câteva zile am început un program care mi se pare cel mai simpatic dintre toate pe care le-am încercat până acum. Nu ştiu cum m-am păcălit, dar îl împart cu voi :D. Glumesc! Chiar m-aş bucura să ştiu că am convins şi alte persoane să urmeze acest “24-days Ab Challenge” ;)

Programul este cel de mai jos, sub forma unei imagini pe care o puteţi salva în pc, laptop ori telefon ;)

24 days ab challenge www.ioanaradu.com

“Crunches” sunt clasicele şi utilele abdomene.
“Leg raises” sunt ridicări ale picioarelor la un unghi de 45 de grade. În mod normal mâinile trebuiesc ţinute pe lângă corp, cu palmele în jos. Dar dacă nu puteţi, încercaţi să ţineţi palmele sub fund, o să vă ajute cu echilibrul ;)
“Plank”-urile sunt printre cele mai bune exerciţii pentru abdomen deoarece lucrează tot abdomenul, nu doar o parte a acestuia, aşa cum se întâmplă în cazul altor exerciţii. Nu ştiu o traducere exactă a cuvântului; poziţia este una asemănătoare flotărilor, numai că în cazul de faţă trebuie să vă susţineţi greutatea corpului stând pe coate pentru câteva secunde (vezi foto).

Vă urez distracţie plăcută cu acest program! Dacă o să vă placă, mai împărtăşesc şi altele cu voi.

One comment on “24-days Ab Challenge! I’m lovin’ it!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>