Women's World

3 nuanțe noi ale rujului lichid Melkior Matte Stain

By | 29.08.2018 | 6 Comments

Cei de la Melkior Professional au lansat zilele acestea 3 nuanțe noi ale rujului lichid mat, unul dintre cele mai îndrăgite produse ale lor. De data aceasta nuanțele sunt alese cu grijă pentru toamnă, fiecare dintre ele având ceva aparte. Asta e una dintre chestiile pe care le apreciez de multă vreme la acest brand, anume faptul că e adesea în pas cu toate schimbările, inclusiv cele de anotimp (și, implicit, de garderobă). Astfel, noile nuanțe cu care să ne colorăm buzele și să întregim stilul vestimentar pe care-l adoptăm toamna aceasta… sunt chiar acestea trei:

3 nuanțe noi ale rujului lichid Matte Stain Melkior

Cheeky, Flirty și Desirable sunt noile nuanțe. Pe mine cel mai mult m-a cucerit Flirty, fiind o combinație între ceva ce ar purta pe buze o fomeie puternică și ceva dulce ce ar purta pe buze o fată cuminte. E un mix bun nuanța aceasta dulce de mov, astfel că o voi testa cu următoarea ocazie cu care voi avea drum în București și voi putea trece și pe la un magazin Melkior Professional. De obicei trec pe la cel din AFI Cotroceni, fiind în zona în care ajung eu cu treabă.

Admit că sunt frumoase și celelalte două nuanțe, adică violetul Cheeky și tomnaticul Desirable. Nuanțe închise nu prea folosesc eu de fel pentru buze, sunt mai cumințică așa 😀 , chiar dacă recunosc că întorc capul după fete care folosesc rujuri din aria asta. Iar Desirable… are șanse mari să fie încercat și el când am drum pe la Melkior :D. Pare exact genul meu, deși eu încerc să ies din zona de confort și să folosesc și alte culori (așa cum e super nuanța Flirty).

Fiecare dintre aceste nuanțe de ruj mat are calitatea cu care ne-am obișnuit deja. Eu, cel puțin, am un ruj Matte Stain de la Melkior în colecția mea de rujuri și sunt super mulțumită de el. Rezistă foarte mult pe buze și e și foarte pigmentat. Prețul unui astfel de ruj este de 50 de lei, toate nuanțele disponibile putând fi văzute aici.

Care este nuanța voastră preferată dintre cele 3 lansate de curând? Sau, de ce nu, care este nuanța favorită dintre toate cele disponibile pe site-ul Melkior.ro?

6 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  30/08/2018

  Am primit si eu una dintre noile nuante cadou de la Melkior, impreuna cu o rama foto foarte simpatica. Nuanta primita este Flirty. Imi place, dar nu e nuanta pe care as purta-o eu in viata mea de zi cu zi. Eu sunt genul mai plictisitor, care nu vrea sa iasa prea tare in evidenta, asa ca nuanta mea preferata din cele disponibile pe site ar fi Gentle. Astept niste oferte, eventual Black Fridat, si am s-o atac.

  • Reply

   Ioana Radu

   12/09/2018

   Eu n-am primit nimic cu ocazia acestei lansari, desi admit ca mi-au atras tare mult atentia noile nuante de rujuri mate. Am decis insa sa scriu materialul tocmai pentru ca noile nuante sunt super frumoase, dar si pentru ca imi place sa-mi informez cititoarele in privinta noilor lansari ^_^.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  31/08/2018

  am avut si eu 2 nuante ale acestui ruj, taboo si nu mai stiu care, oricum un rosu aprins. am impresia ca le-am ”maritat” pe ambele, si nu ca nu erau ok, dar mie mi se pareau prea ciudate pentru mine. acum le cam plang! din astea noi imi place Desirable, desi as fi incercat si ceva movicios, sunt tare curioasa cum m-ar prinde!

  • Reply

   Ioana Radu

   01/11/2018

   Mi-am cumparat de curand si eu o nuanta mov. Cam inchisa fata de ce folosesc de obicei, dar imi place, mai ies si eu din zona mea de confort ^_^.

 • Reply

  Steluta Marcu

  23/11/2018

  Primele doua nuante imi plac, a 3-a nu prea cred ca mi s-ar potrivi. Te sfatuiesc sa incerci si rujuri in culori mai inchise/traznite, inainte si eu le ocoleam, dar am observat ca ma simt mult mai increzatoare cand am un ruj mai puternic pe buze. Pupici!

 • Pingback: Buze în nuanțe de toamnă... ⋆ Ioana Radu

Leave a Reply